Arabam için Bluetooth AUX adaptörü önerisi

Syriux

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
292
2001 model palio kullanıyorum fm transmitter yerine aux adaptörü alayım dedim bluetoothlu.Kullandığınız memun kaldığınız varsa linkini atar mısınız fiyat önemli dğeil uzun süre kullanayım yeter

Ben bunu alıp teybin içine montaj yapmıştım. Youtube videoları var biraz el becerin varsa bide lehim makinan basit iş.
Diğer türlü hem teybin usb çıkışını hemde aux çıkışına kablo takman lazım baya kötü görüntü oluyor.

Ben bunla evdeki diğer kablolu hoparlörleride bluetooth lu kullanmaya başladım ses konusunda hiç sıkıntı yaşatmıyor.

Ben bunu alıp teybin içine montaj yapmıştım. Youtube videoları var biraz el becerin varsa bide lehim makinan basit iş.
Diğer türlü hem teybin usb çıkışını hemde aux çıkışına kablo takman lazım baya kötü görüntü oluyor.

Ben bunla evdeki diğer kablolu hoparlörleride bluetooth lu kullanmaya başladım ses konusunda hiç sıkıntı yaşatmıyor.
Nasıl yani teybin sadece aux çıkışına Bluetooth cihazı taksam yetmiyor muydu bunu mesela https://amzn.eu/d/066dwyo

Nasıl yani teybin sadece aux çıkışına Bluetooth cihazı taksam yetmiyor muydu bunu mesela https://amzn.eu/d/066dwyo
2 tip oluyor bunlar.
Şarjlı olanların bataryaları ufak oluyor çok dayanmıyor. 1 saat civarı oluyor sanırım ve gün geçtikçe bataryası ölüyor.
Direk usb den güç alanlarda ekstra kablo kirliliği oluyor ve usb yuvasınıda kullanmış oluyorsun. Çakmaklıktan usb çıkışıda yapabilirsin ama en nihayetinde güç alacak bir yer lazım.

Ise yarar mı bilmiyorum logitechin bir Bluetooth adaptörü var hoparlörü Bluetootha çevirmek için kullanılıyor aux kablosuyla bağlantı yapılıyor tabi emin değilim bunu daha önce arabada kullanan var mı yok mu bir araştırın derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ise yarar mı bilmiyorum logitechin bir Bluetooth adaptörü var hoparlörü Bluetootha çevirmek için kullanılıyor aux kablosuyla bağlantı yapılıyor tabi emin değilim bunu daha önce arabada kullanan var mı yok mu bir araştırın derim
Priz sıkıntısı var ama bu cihazın prize takılması lazım

Geri