Neler Yeni

Yardım Arabanın motor bloğu çatlamış olabilirmi

Arif57TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arif Köse
Hocam bloğunuzdan bariz şekilde subap sesi geliyor, çatlak böyle bir ses yapmaz, yapamaz ses üst kapakta tamiri yapan arkadaşa bol sevgiler saygılar yollarım çoluğunu çocuğunu haramla büyütmeyi seven birisi sanırım : )
hocam o herife bir daha götürmek istemiyorum sizce bunun masrafı nedir

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
Hocam bloğunuzdan bariz şekilde subap sesi geliyor, çatlak böyle bir ses yapmaz, yapamaz ses üst kapakta tamiri yapan arkadaşa bol sevgiler saygılar yollarım çoluğunu çocuğunu haramla büyütmeyi seven birisi sanırım : )
ses götürdükten sonra oldu demişsiniz sesin artma sebebi subapların ısınınca genleşme ve açılma derecesinin değişmesidir siz güzel bir usta bulmaya bakın dediğim gibi facebook gruplarına sorabilir şehrinizdeki düzgün ustaları bulabilirsiniz.

Arif57TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arif Köse
bide yağ basıncı bu yüzden düşermi yağ basıncı düşük demişti bize

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
hocam o herife bir daha götürmek istemiyorum sizce bunun masrafı nedir
açılmadan bir masraf söylemek mümkün olmaz hocam ama eğer ses subaplardan ise en aşağı 10-15 bini gözden çıkartmak gerekebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide yağ basıncı bu yüzden düşermi yağ basıncı düşük demişti bize
evet düşebilir ama eğer gerçekten subaplardansa ciddi sorunlar yaratabilir size tamirciye bile çekiciyle götürmekte fayda var.

Arif57TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arif Köse
açılmadan bir masraf söylemek mümkün olmaz hocam ama eğer ses subaplardan ise en aşağı 10-15 bini gözden çıkartmak gerekebilir
tm hocam saolun bu arada ses sadece soğuk veya sıcakken değil sürekli yapıyor

evet düşebilir ama eğer gerçekten subaplardansa ciddi sorunlar yaratabilir size tamirciye bile çekiciyle götürmekte fayda var.
ha bide su neden eksiltiyor olabilir peki

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
rica ederim hocam ses normaldir aracı mümkün olduğunca çalıştırmayın imkanınız varsa güzel bir usta bulup aracın yanına getirip dinletin son teşhisi o koysun burdan kesin bir şey söylemek mümkün değil videodan da kesin teşhis asla yapılmamalı, umarım fazla masraf etmeden sorunları çözebilirsiniz. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

ha bide su neden eksiltiyor olabilir peki
su eksiltme sadece çatlaktan dolayı olmaz hocam aracınızda başka sorunlar da olabilir, hem subap hem çatlak sorunu olabilir, hararet sorununuz olabilir, conta doğru yapılmamış olabilir sıralamaya kalksam yüzlerce olabilir sayarım benim size önerim doğru ustayı bulup göstermeniz arabamda bu var diyip gitmeyin daha büyük masraflar çıkarırlar.

Arif57TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arif Köse
rica ederim hocam ses normaldir aracı mümkün olduğunca çalıştırmayın imkanınız varsa güzel bir usta bulup aracın yanına getirip dinletin son teşhisi o koysun burdan kesin bir şey söylemek mümkün değil videodan da kesin teşhis asla yapılmamalı, umarım fazla masraf etmeden sorunları çözebilirsiniz. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

su eksiltme sadece çatlaktan dolayı olmaz hocam aracınızda başka sorunlar da olabilir, hem subap hem çatlak sorunu olabilir, hararet sorununuz olabilir, conta doğru yapılmamış olabilir sıralamaya kalksam yüzlerce olabilir sayarım benim size önerim doğru ustayı bulup göstermeniz arabamda bu var diyip gitmeyin daha büyük masraflar çıkarırlar.
tm hocam saolun hayırlı akşamlar

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular