arabayı sürttüm napıcam

Receb İvedik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,048
sağ stopun altında yarım cm den küçük boya kalktı . geri geri yanaşırken duvara sürttüm . babam farketmeden nasıl düzeltebilirim . ( arabanın rengi gri )

sağ stopun altında yarım cm den küçük boya kalktı . geri geri yanaşırken duvara sürttüm . babam farketmeden nasıl düzeltebilirim . ( arabanın rengi gri )
Dururken sürtmüşler falan de veya artık sanayiye gidip şansını deneyeceksin. Foto var mi ?

Hızlıca yeni bir araba al

Yarım cm den küçükse kolay kolay fark edilmez çaktırma

bilmiyormuş gibi davranacan bir güzel küfür yersin artık

Yarım cm den küçükse kolay kolay fark edilmez çaktırma
yanında aynı izden bitane daha var babam daha önce farketmedi onu ben yapmadım zaten arabayı 3 ay önce aldık

Söyle babana kardeşim, saklamak sana daha çok dert açar. Araba bu sürte sürte öğreneceksin zaten. Korkma baban o senin yemez seni en fazla laf yapar bi şey olmaz ondanda.
Yukarıda görmezden gel deyip yalan söylemeye teşvik edenleri de engellemekte fayda var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hızlıca yeni bir araba al
Muazzam.

Söyle babana kardeşim, saklamak sana daha çok dert açar. Araba bu sürte sürte öğreneceksin zaten. Korkma baban o senin yemez seni en fazla laf yapar bi şey olmaz ondanda.
Yukarıda görmezden gel deyip yalan söylemeye teşvik edenleri de engellemekte fayda var.

Muazzam.
araba eski bir araba zaten bunu geçici süreliğine aldı ilk hafta yolda taş geldi 2-3 cm çapında çizdi bişey olmaz eski araba zaten dedi

araba eski bir araba zaten bunu geçici süreliğine aldı ilk hafta yolda taş geldi 2-3 cm çapında çizdi bişey olmaz eski araba zaten dedi
sormazsa söylemem zaten

sormazsa söylemem zaten
Usta fotoğraf varmı ?
Çaktırmadan devam edeceksin artık

Dostum böyle şeyleri neden dert ediyorsun söle babana kalkarken sürttüm bu sana ders olur 2.ye yakın bırakmazsın hatanı bilirsin.

Geri