Receb İvedik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,048
sağ stopun altında yarım cm den küçük boya kalktı . geri geri yanaşırken duvara sürttüm . babam farketmeden nasıl düzeltebilirim . ( arabanın rengi gri )
Dururken sürtmüşler falan de veya artık sanayiye gidip şansını deneyeceksin. Foto var mi ?sağ stopun altında yarım cm den küçük boya kalktı . geri geri yanaşırken duvara sürttüm . babam farketmeden nasıl düzeltebilirim . ( arabanın rengi gri )
Hic dokunma öyle bir şey olmamış gibi devam etsağ stopun altında yarım cm den küçük boya kalktı . geri geri yanaşırken duvara sürttüm . babam farketmeden nasıl düzeltebilirim . ( arabanın rengi gri )
yanında aynı izden bitane daha var babam daha önce farketmedi onu ben yapmadım zaten arabayı 3 ay önce aldıkYarım cm den küçükse kolay kolay fark edilmez çaktırma
Muazzam.Hızlıca yeni bir araba al
araba eski bir araba zaten bunu geçici süreliğine aldı ilk hafta yolda taş geldi 2-3 cm çapında çizdi bişey olmaz eski araba zaten dediSöyle babana kardeşim, saklamak sana daha çok dert açar. Araba bu sürte sürte öğreneceksin zaten. Korkma baban o senin yemez seni en fazla laf yapar bi şey olmaz ondanda.
Yukarıda görmezden gel deyip yalan söylemeye teşvik edenleri de engellemekte fayda var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Muazzam.
sormazsa söylemem zatenaraba eski bir araba zaten bunu geçici süreliğine aldı ilk hafta yolda taş geldi 2-3 cm çapında çizdi bişey olmaz eski araba zaten dedi
Fotoğraf yok mu ? O şekilde ise anlamaz bence.yanında aynı izden bitane daha var babam daha önce farketmedi onu ben yapmadım zaten arabayı 3 ay önce aldık
sağ stopun altında yarım cm den küçük boya kalktı . geri geri yanaşırken duvara sürttüm . babam farketmeden nasıl düzeltebilirim . ( arabanın rengi gri )
Usta fotoğraf varmı ?araba eski bir araba zaten bunu geçici süreliğine aldı ilk hafta yolda taş geldi 2-3 cm çapında çizdi bişey olmaz eski araba zaten dedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sormazsa söylemem zaten