serdar baskan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 22,009
ismine hayran kaldımAsıl zor olan kısım o zaten, ilk melodimi yazmak için 1 saat uğraşmıştım. Ve ortaya bu çıktı
![]()
ismine hayran kaldımAsıl zor olan kısım o zaten, ilk melodimi yazmak için 1 saat uğraşmıştım. Ve ortaya bu çıktı
![]()
Nick bulma konusunda pek iyi değilimdir, aklıma ilk gelen şeyi yazdımismine hayran kaldım
En sevdiğim beat ciguliAsıl zor olan kısım o zaten, ilk melodimi yazmak için 1 saat uğraşmıştım. Ve ortaya bu çıktı
![]()
3 milyon izlenme. Ben yapsam anca 10 bin olur. Adalet.Arabic type beat dediğin budur.
bir tık arabesk havası var gibi hocamArabic Type by Şizofreb | Free Listening on SoundCloud
@Emir Aydın @korelibey
Bass koymayı denedim fakat adam akıllı yerde mi bilmiyorumhaber edin yanlış koymuş olabilirim
aga bişi diyim mi harbi sağlam olmuş beğendim ben nerden yapıyorsunuz bunları @Emir AydınArabic Type by Şizofreb | Free Listening on SoundCloud
@Emir Aydın @korelibey
Bass koymayı denedim fakat adam akıllı yerde mi bilmiyorumhaber edin yanlış koymuş olabilirim
FL Studio programından yapıyoruz.aga bişi diyim mi harbi sağlam olmuş beğendim ben nerden yapıyorsunuz bunları @Emir Aydın
DA-MD2 mizaj"arap" kelimesini tersten okusanız yeterli.