SquizzySP
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 575
Herkes altyapısını yapıyor ya , onun üstüne yazmaktan bahsediyorumYazar mı? Ne yazarı?
Herkes altyapısını yapıyor ya , onun üstüne yazmaktan bahsediyorumYazar mı? Ne yazarı?
yazarım yazmasına da 14 yaşındayım sesim KARRRI gibi çıkıyor KARRRIHerkes altyapısını yapıyor ya , onun üstüne yazmaktan bahsediyorum
bendede at gibi çıkıyor ses ama teknik iş kısmında bi tık halloluyo arkadaşla ep yapmayı düşünüyoruz bakalım hayırlısıyazarım yazmasına da 14 yaşındayım sesim KARRRI gibi çıkıyor KARRRI
tekniği enes alperden öğren :d youtube de eğitici videoları var bi göz atmanı öneririmbendede at gibi çıkıyor ses ama teknik iş kısmında bi tık halloluyo arkadaşla ep yapmayı düşünüyoruz bakalım hayırlısı
biliyorum denk geldim bi kaç kere ama enes alperi hiç sevmemtekniği enes alperden öğren :d youtube de eğitici videoları var bi göz atmanı öneririm
niye labiliyorum denk geldim bi kaç kere ama enes alperi hiç sevmem
Bass olmamasının sebebini belirttim.Uzun yapamıyorum bir türlü,sürekli tekrar ettiriyorum beati.Hep aynı melodi oluyor sonra "ee bu hep tekrar ediyor ne değişiklik yapabilirim ki üstünde" diyorum ve bırakıyorum.güzel olmuş ama biraz daha uzun olsa ve bass olsa daha iyi olur.
aga prim yaptı çok ya bi ton olay oldu geçti sonra aciklama yapıyo Instagram'da falan bu tür şeylerniye la
Melodiyi edisondan kayıt al, sonra o melodinin üzerine iki kere tıkla "pitch" yap o melodiyi istediğin tarafa.@korelibey https://soundcloud.com/user-620948516/sifir-b1r benim verdiğim melodiyle benden daha iyi yapman beni kızdırıyorhe bu arada melodinin sesini nasıl değiştiriyorsun bununla ilgili bir video var mı