Neler Yeni

Öneri Araç için usb dongle bluetooth

VuenxFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Muzaffer Altınok
Instagram
fa.muzaffer
Steam
FA
Bütçe
200
Herhangi bir dongle alıp kullanabilir miyim? BT versiyonu yüksek olması daha iyi olur tabii. Bassları iyi iletir mi, ses kalitesini bozar mı? Önerilerinizi bekliyorum. (araçta aux yok sadece dvd ve usb mevcut)

Araç: Ford Focus Trend X 2016

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Radyoculara gidip Bluetooth dönüştürücü taktırman daha güzel olur. Bluetooth çeviriciyi bilmiyorum ama radyoya kablo çekip takılanları deneme şansım oldu.
Sesi güzel veriyordu , çok yüksek sesi duymadım ama normal seslerde iyiydi. Fiyat olarak bilmiyorum sorman gerekli.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1-Bluetooth adaptörünü araç nasıl tanıyacak.

2-Denizgezen' in dediği gibi direk teybe montajlı bir bluetooh modülü yapılabilir.

3-Ben teypi açtırmak istemiyorum dersen,şu çözümü denersin. İyi bir FM verici almak. Stereo çalıyor. Kalitede kayıp yok. Kayan yazı desteği var. Sadece çağrı yok.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

2-Denizgezen' in dediği gibi direk teybe montajlı bir bluetooh modülü yapılabilir.

3-Ben teypi açtırmak istemiyorum dersen,şu çözümü denersin. İyi bir FM verici almak. Stereo çalıyor. Kalitede kayıp yok. Kayan yazı desteği var. Sadece çağrı yok.
Fm transmitterler var . Yüksek seslerde kayıp çok fazla ama bluetooth yoksa büyük beklentin yoksa güzel. Uzun yolculuğa çıktığımızda almıştım. Sıcaktan telefon zor çalışmaya başladığında torpidoya koyup kapamıştım biraz mesafe olması ve telefonun kapalı olmasına rağmen güzeldi.
A101'den 35 tl'lik bir çevirici o kadar verim almıştım. Bu attığın videoda olanı ilk defa gördüm olursa deneyeceğim.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Fm transmitterler var . Yüksek seslerde kayıp çok fazla ama bluetooth yoksa büyük beklentin yoksa güzel. Uzun yolculuğa çıktığımızda almıştım. Sıcaktan telefon zor çalışmaya başladığında torpidoya koyup kapamıştım biraz mesafe olması ve telefonun kapalı olmasına rağmen güzeldi.
A101'den 35 TL'lik bir çevirici o kadar verim almıştım. Bu attığın videoda olanı ilk defa gördüm olursa deneyeceğim.
Nokia nın birkaç modelinde bulunan dahili FM verici. N8-00,808 ve birkaç modelde daha var.

AydNn

80+ Bronze
bana çok garip geliyor hani 88.2 ye mi ne alıyorduk ya bunlar için yanda ki araç da duyamaz mı aynı kanalda tutsa

VuenxFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Muzaffer Altınok
Instagram
fa.muzaffer
Steam
FA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

youtubedan bakmıştım bir arkadaşımda da vardı usb olarak görüyor normal içinde 3 tane mi ne parça var olarak gözüküyordu normal bağlayıp çalıyordun, ses gecikmesi oluyordu en başta 10 saniye sonra falan düzeliyordu dongle da ondan dolayı sordum. Birde araç için BT ilave eden bazı yerler var insagramdan gördüm, 600 TL dedi işlem ücreti dahil olarak uygun mudur fiyatı var mı bilginiz? @Denizgezen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,066
Üyeler
164,609
Son üye
azizoe92
Top Bottom