Neler Yeni

Araç lastiğinden anlayan varmı?

corez

80+ Bronze
Veloxsport modelini kullandınız mı petlasın
petlasın bir modelini aldımda hangi modelini aldıgını inanın hatırlamıyorum 35 yanak , petlastan sikayetim aracı yagmurlu havalarda sürememdi lastigim yarılmadı petlasta sadece yagmur ilk yagıdıgında o camurla birlikte olusan kayganlıkta aracım hic gitmiyordu özellikle egim varsa o egimden cıkamaz hale gelmiştim zar zor debriyajlarım seramik oda kavramada sorun yaratıyordu

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
Veloxsport modelini kullandınız mı petlasın
evet hocam beyfendi 10 yıllık dişli lastiğin kullanıcı deneyimine göre iyi olduğunu söylüyor kafam karıştı gene de değiştireceğimde bilgi edinmek iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2022 nerdeyse 3 senelik. Bayilerle görüşün derim internetten bakmayın sadece.
Yarın bi sorayım lastikçimize ne diyecek bakalım.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
baba merhaba
Aşırı ucuzsa tercih edilebilir petlas veya starmaxx. Ama kauçuğu serttir. 2 sene götürür sonrasını bilemem. Patlasın zirai lastikleri çok iyi. Binekte yorum yapamıyorum. Şirket çalışanıyım ben ucuz aldığım için kullanıyorum ama 2 senede bir değiştiriyorum.
Petlas ile starmaxx ben yanasmazdim.
Düşük bütçe de tercihlerim Momo markası ile kumho ve Barum ile kormoran ve Dunlop olurdu her marka ayrı kullanıp, memnun kaldım.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
petlasın bir modelini aldımda hangi modelini aldıgını inanın hatırlamıyorum 35 yanak , petlastan sikayetim aracı yagmurlu havalarda sürememdi lastigim yarılmadı petlasta sadece yagmur ilk yagıdıgında o camurla birlikte olusan kayganlıkta aracım hic gitmiyordu özellikle egim varsa o egimden cıkamaz hale gelmiştim zar zor debriyajlarım seramik oda kavramada sorun yaratıyordu
Sert kauçuk işte maalesef. Yağmur gördüğü zaman 1 sene sonra değişmek icap ediyor. Veloxsport modelleri iyidir ama yeni tarihli olanlar. 245/35r20 mi kullanıyorsunuz ?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
Sert kauçuk işte maalesef. Yağmur gördüğü zaman 1 sene sonra değişmek icap ediyor. Veloxsport modelleri iyidir ama yeni tarihli olanlar. 245/35r20 mi kullanıyorsunuz ?
Anlatan adamlar kanalı böyle bir yorum yapmış ; Ben size gidin eski lastik iyidir mutlaka alın 40 senelik lastik bulursanız onu alın demiyorum. Burada yaptiğımız şey temel bir bilgilendirme. Bazı ebatlarda stokta yoktur 1-2 yıllık bulursunuz ya da daha uygun fiyata bulutsunuz bunun bir degisime yol acmayacagıni anlatıyoruz. 1-2 yıllık iyi kosullarda duran lastiğin sorun olmayacağını söylüyorlar goodyearda iyi fiyatta kampanyada alıyorum hocam onu duruma göre iptal ederim yarın konuşup.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
lastik iyi duruyor şehir içi kullanılır belki ama uzun yol asla
bende aracı şehir içi kullanmıyorum pek günü birlik şehir dışına çıkmam gerekiyordu ondan kafama takıldı durum değiştirme kararı aldım teşekkürler.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
255 35 19 hocam
Maşallah baya ince 😂 40 gördüm en düşük canlı olarak. Baya da pahalı o ince yanaklı modeller maalesef. İyi yakmalar diyelim 😁

Anlatan adamlar kanalı böyle bir yorum yapmış ; Ben size gidin eski lastik iyidir mutlaka alın 40 senelik lastik bulursanız onu alın demiyorum. Burada yaptiğımız şey temel bir bilgilendirme. Bazı ebatlarda stokta yoktur 1-2 yıllık bulursunuz ya da daha uygun fiyata bulutsunuz bunun bir degisime yol acmayacagıni anlatıyoruz. 1-2 yıllık iyi kosullarda duran lastiğin sorun olmayacağını söylüyorlar goodyearda iyi fiyatta kampanyada alıyorum hocam onu duruma göre iptal ederim yarın konuşup.
Hayırlı olsun.

corez

80+ Bronze
Maşallah baya ince 😂 40 gördüm en düşük canlı olarak. Baya da pahalı o ince yanaklı modeller maalesef. İyi yakmalar diyelim 😁

Hayırlı olsun.
hocam bu lastikleri cıkma alıyorum ankara sasmazdan :D lastikciler bunu bir merkez yeri var oraya getiriyor satılmıyor diye cıkmada ben cok uygundan alıyorum 0 nı alamam conti kıyamam zaten

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
baba merhaba
Hocam yazmayı unutmuşum
Konu başlığınız yanlış neden mi?
Bu ülkede herkes herşeyden anlar, anlamadığı yerde düdüklenirsin :)
Ki anlayan da, anlamayan da konuşur.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç

Hayırlı olsun.
sağolun.

Hocam yazmayı unutmuşum
Konu başlığınız yanlış neden mi?
Bu ülkede herkes herşeyden anlar, anlamadığı yerde düdüklenirsin :)
Ki anlayan da, anlamayan da konuşur.
Öyle vallahi sorma

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
hocam bu lastikleri cıkma alıyorum ankara sasmazdan :D lastikciler bunu bir merkez yeri var oraya getiriyor satılmıyor diye cıkmada ben cok uygundan alıyorum 0 nı alamam conti kıyamam zaten
mantıklı seçim zaten yanacak lastikler 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,199
Üyeler
164,630
Son üye
quarcysale
Top Bottom