110 a piranha aldım hocam dediğin gibi cakmakliktan ne kadar elektrik çekebilir? Fazla para vermeye gerek yokBlack+Decker NVB12AV 12 V 8.5 W Araç Süpürgesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Black+Decker NVB12AV 12 V 8.5 W Araç Süpürgesi fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Black+Decker NVB12AV 12 V 8.5 W Araç Süpürgesi özelliklerini incele, 970,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Araç forumlarında kullanan arkadaşlar genel anlamıyla memnunmuş. Şarjı iyi gidiyor çekme gücü fena değil diyorlar.
Ancak çakmaklığa takıldığı için yani nerdeyse kendi nefesimle eşit çekiyor diyebilirim bana kalırsa. Para verdiğinize değer mi bilemiyorum açıkcası.
Piranha ise bu üründen almışsınızdır.110 a piranha aldım hocam dediğin gibi cakmakliktan ne kadar elektrik çekebilir? Fazla para vermeye gerek yok
100 tl daha ne olsun yeterPiranha ise bu üründen almışsınızdır.
Alıntıyı görüntüle
Gürültülü çalışır. Büyük nesneleri çekmez. Çok dar yerlere girmez. Toz,kıl,ufak taşları, kırıntıları iyi alır. Ne kadar watt çektiğinin bir önemi yoktur. Daha iyi perfonmans için arabayı çalıştırdıktan sonra süpürmeye başlarsınız. Kablosu uzundur. Şu ürünü bir tık daha kaliteli yapsalarmış keşke.