Neler Yeni

Araç süpürgesi önerisi

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Yavuz
Bütçe
500
Bu küçük cakmakliktan elektrik alanlardan lazım. Güçlü bisey olursa 500e kadar çıkabilirim. Çok değilse uygun olursa sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yigit aslan
Çakmaklıklardakiler hangi marka olursa olsun çok da iyi değil. Biliyorum bütçenizin üzerinde ama Einhell TE-VC 18 Li ürününü düşünürseniz 700-800 liralara var ancak batarya ve şarj cihazıyla beraber alırsanız 1000 liraları buluyor fiyatı. Ancak tam bir f/p. İçerisinde evinizi süpürmek için bile uzun başlık çıkıyor baya sağlam bir ürün ama dediğim gibi çakmaklıkla çalışana 500 lira verirseniz yazık olur hiç memnun kalmazsınız.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih

Araç forumlarında kullanan arkadaşlar genel anlamıyla memnunmuş. Şarjı iyi gidiyor çekme gücü fena değil diyorlar.

Ancak çakmaklığa takıldığı için yani nerdeyse kendi nefesimle eşit çekiyor diyebilirim bana kalırsa. Para verdiğinize değer mi bilemiyorum açıkcası.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Araç forumlarında kullanan arkadaşlar genel anlamıyla memnunmuş. Şarjı iyi gidiyor çekme gücü fena değil diyorlar.

Ancak çakmaklığa takıldığı için yani nerdeyse kendi nefesimle eşit çekiyor diyebilirim bana kalırsa. Para verdiğinize değer mi bilemiyorum açıkcası.
110 a piranha aldım hocam dediğin gibi cakmakliktan ne kadar elektrik çekebilir? Fazla para vermeye gerek yok 😀

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
110 a piranha aldım hocam dediğin gibi cakmakliktan ne kadar elektrik çekebilir? Fazla para vermeye gerek yok 😀
Piranha ise bu üründen almışsınızdır.
IMG_20220805_214655.jpg

Gürültülü çalışır. Büyük nesneleri çekmez. Çok dar yerlere girmez. Toz,kıl,ufak taşları, kırıntıları iyi alır. Ne kadar watt çektiğinin bir önemi yoktur. Daha iyi perfonmans için arabayı çalıştırdıktan sonra süpürmeye başlarsınız. Kablosu uzundur. Şu ürünü bir tık daha kaliteli yapsalarmış keşke.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Piranha ise bu üründen almışsınızdır.
Alıntıyı görüntüle
Gürültülü çalışır. Büyük nesneleri çekmez. Çok dar yerlere girmez. Toz,kıl,ufak taşları, kırıntıları iyi alır. Ne kadar watt çektiğinin bir önemi yoktur. Daha iyi perfonmans için arabayı çalıştırdıktan sonra süpürmeye başlarsınız. Kablosu uzundur. Şu ürünü bir tık daha kaliteli yapsalarmış keşke.
100 tl daha ne olsun yeter 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,857
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom