Neler Yeni

Aradığım klavye hangi tür?

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak Pirin
Selamlar geçen gün internet kafede bir klavye gördüm ışıklı ama bir tuşa basınca sağa sola ışıklar dağılıyor başka modlarida var o tür klavyelerin genel bir ismi varmı ışık modları olan klavyelerin?

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ayetullah Taylan
Rgb yani degistirilebilen

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ayetullah Taylan
Rgb demek o ışıkları değiştirebilirsin demek ama eğer rainbow yazıyorsa değiştiremezsin demek eğer uygun fiyata iyi bir rgb li bulursan önce inceleme videosunu izle istediğin animasyon modlari varmi bak ona göre al

dnz_omer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ömer Deniz
Knka mekanik olup olmaması klavyenin tuşlarıyla alakalı senin dediğin şey rgb.Rgb aydınlatması olan klavyelerin özelliklerine bakıp öğrenebilirsin.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Rgb demek o ışıkları değiştirebilirsin demek ama eğer rainbow yazıyorsa değiştiremezsin demek eğer uygun fiyata iyi bir rgb li bulursan önce inceleme videosunu izle istediğin animasyon modlari varmi bak ona göre al
Hocam adam sağa sola giden soruyor benim gamepower warlock Compact rainbow da da aynı özellik var RGB ile alakası yok ışık sağa yada sola gitme özelliğinden bahsetmiş yani fn + home la falan değişen

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ayetullah Taylan
Hocam adam sağa sola giden soruyor benim gamepower warlock Compact rainbow da da aynı özellik var RGB ile alakası yok ışık sağa yada sola gitme özelliğinden bahsetmiş yani fn + home la falan değişen
Hayır rainbow da tuşa basmasan Bile o animasyon zaten sağdan sola gidecek onun bahsettiği tuşa basınca animasyonun çıkması

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Hayır rainbow da tuşa basmasan Bile o animasyon zaten sağdan sola gidecek onun bahsettiği tuşa basınca animasyonun çıkması
Yav kankam anlatmak istediğimi anlamiyorsun rainbow klavyem var diyorum ve oluyor illa kanıt mi atıyım sana 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak Pirin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle ifade edeyim diyelim e tuşuna bastık e tuşundan itibaren diğer tuşlara doğru ışık gidiyor,üstünden ışık geçen tuşlar sönüyor

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ayetullah Taylan
Yav kankam anlatmak istediğimi anlamiyorsun rainbow klavyem var diyorum ve oluyor illa kanıt mi atıyım sana 😂
Benim bildiğim rainbowda animasyon lar tuşa basınca çıkmıyor sadece hiç durmadan sağdan sola gidiyor demmekj yanlış biliyormusum kanitina ihtiyacım yok sağol

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Benim bildiğim rainbowda animasyon lar tuşa basınca çıkmıyor sadece hiç durmadan sağdan sola gidiyor demmekj yanlış biliyormusum kanitina ihtiyacım yok sağol
Gamepower warlock Compact modelinde red switch de fn + home tuşuyla hatta yazılım ile her şeyi seçebiliyorsun ama yay sesi var sadece renk geçişi yok belli renklwr var işte

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,539
Üyeler
166,558
Son üye
jlhkhşkhkş
Top Bottom