burakcnnar
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
144 hz 165hz monitörler
2.5' hdd veya ssd (ssd 2.5 de m2 de olabilir)Dostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
+1ipad 9.nesil
Kasım Ayında GTX 1650'yi 3000TL yaptırdık tekrar gelir mi deneyeceğim1650-1660Ti arası olsa çok iyi olur alım gücüm var şu sn abdullah abey bi kart indirimi yap bize şöyle bi 1660 4-6k arası müq olur
Abi kasım ayındaki dolarla şimdiki dolar aynımıki 1650 ler aşırı pahalılandı yaKasım Ayında GTX 1650'yi 3000TL yaptırdık tekrar gelir mi deneyeceğim
Asus TUF-GAMING-650B 650 W Power SupplyDostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler