Aramızı bozmak istemem

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kardeşim niye öyle diyorsun biz sen 10 yaşındasın diye morelinden ediyormuyuz
Ben şu yaştayım bu yaştayım diye bir şey demedim Furkan kardeşim, kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben yaşa önem vermiyorum .sadece yazılanlara önem veriyorum.Senin yazdığın yazıya bakarsakta ergen bir kardeşimiz olduğunu düşünüyorum.

Öncelikle Söyleyeyim BEN 13 YAŞINDA DEĞİLİM. 36 yaşındayım. Siz benden RTX TİTAN fotosu istediniz. Benimkini değil. Ben bu parayı bulmak için 10 yaşından beri biriktiriyorum. GTX hatta GT'den bile haberim yokken bu parayı biriktirdim. Ayıptır söylemesi 12.000 TL maaşım var. 8 Kişiye bakıyorum. Bide Çin'e gittim diye Zengin olacak halim yok. Çin'e giderken uçak parasının yarısını ben, ödüyorum ben ben. Çin'deyken de
zaten herkesle google çeviri ile konuşuyorum. Bir de yaşımı DONANIM ARŞİVİ FORUM'da yaş 13 olarak ve adımı söylemeden geziyorum. Abicim benim kuzenim söyledi diye 6 ay hapiste yattı. Lütfen moralimi bozmayın. Para kolay kazanılmıyor. Ön yargılı konuşmayın. 2 saat yürüyüşten geldim 1000 mesaj geldi. Buradan bir şey öğrendiysen ne mutlu bana. Aramızı bozmak istemiyorum.:):)

Burdan Beni yanlış anlayanlar ve ön yargılılar için sesleniyorum.
6 ay hapis yattı yı anlamadım?

Yazdığımı düzelttim.
Yıllardır FORUMLARDA takılırım.
2010dan beri donanımhaberde ve bilimum Türkçe İngilizce sitelerde takılıyorum.
Emin ol insanların yazdığından ne tip biri olduğunu anlayabiliyorum artık.

sen 1 yaşındasın :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,895
Üyeler
190,465
Son üye
UmutPuntos