şşşştttt kapa bu konuyu kimse aras kargo aracını göremez bu fizik kurallarına aykırı olamaz öyle bir şeyDaha demin dışarda yürürken Aras kargonun arabasını gördüm hemde icinde kargolar bile vardı sizce gerçek mi bu yoksa yediğim bir şeyden dolayimi gördüm???
Hemde Aras'ın Bence Sen ŞizofrensinDaha demin dışarda yürürken Aras kargonun arabasını gördüm hemde icinde kargolar bile vardı sizce gerçek mi bu yoksa yediğim bir şeyden dolayimi gördüm???
Yarın bı doktora goruneyim benceHemde Aras'ın Bence Sen Şizofrensin![]()
Yoksa?? Uzaylilarrr??şşşştttt kapa bu konuyu kimse aras kargo aracını göremez bu fizik kurallarına aykırı olamaz öyle bir şey
En son ne yedin dostumDaha demin dışarda yürürken Aras kargonun arabasını gördüm hemde icinde kargolar bile vardı sizce gerçek mi bu yoksa yediğim bir şeyden dolayimi gördüm???
Her gün görüyorum ?
InanmamHer gün görüyorum ?
muhtemelen hayal görmüşsündürDaha demin dışarda yürürken Aras kargonun arabasını gördüm hemde icinde kargolar bile vardı sizce gerçek mi bu yoksa yediğim bir şeyden dolayimi gördüm???
en iyisi aldığın kargo durumuna bak eger Teslim Edildi diyorsa Geçmiş OlsunEuzübillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim