Yardım ARAS KARGO TESLİM EDİLDİ ÜRÜN YOK

Bloodless

80+
Reaksiyon skoru
55
Ürün 20.09.2025 alıcı adreste tanınmıyor denilip geri dönmüş. Ürün 22.09.2025 19:05:00 teslim edildi diye kayıt düşülmüş. Ürün teslim alanda ben gözüküyorum. Ürün bana teslim edilmedi. Kayıt oluşturdum sonuç kargonuz teslim edildi diye kayıt kapatıldı. Tekrar kayıt açtım daha sonuç çıkmadı. Ürün temudan kara yolu ile gönderim 1 ay bekledim. Tekrar bu süreci yaşamak istemiyorum. Ürünümü bulmam mümkün mü? Ne yapmam lazım?

Ürün 20.09.2025 alıcı adreste tanınmıyor denilip geri dönmüş. Ürün 22.09.2025 19:05:00 teslim edildi diye kayıt düşülmüş. Ürün teslim alanda ben gözüküyorum. Ürün bana teslim edilmedi. Kayıt oluşturdum sonuç kargonuz teslim edildi diye kayıt kapatıldı. Tekrar kayıt açtım daha sonuç çıkmadı. Ürün temudan kara yolu ile gönderim 1 ay bekledim. Tekrar bu süreci yaşamak istemiyorum. Ürünümü bulmam mümkün mü? Ne yapmam lazım?
Teslim edilen saatin ve apartman güvenlik kamerası kayıtlarını karşılaştır. Sonra kargoyu arayıp durumu anlat.

Teslim edilen saatin ve apartman güvenlik kamerası kayıtlarını karşılaştır. Sonra kargoyu arayıp durumu anlat.
İkinci kayıtımda ilettim ilkinden farklı bir sonuç alır mıyım emin değilim.

yine aras yine bir yurt dışı kargo kayıp muhabbeti

Sonuç alabilen var mı? Uğraşmam işe yarar mı?
valal birisi daha açtı sonuç alamamış oyalayıp durmuşlar firma yenisini yollamış oda kaybolmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En tehlikelisi sürat kargo ondan uzak durun
ah ah sorma çalıştım ben ürünler bilin ki sağlam geliyorsa ne zorluklar atlatmış ona göre muamele çekin kargoya :D kargonuz sağlam ulaştıysa sımsıkı sarılın öpüp koklayın

valal birisi daha açtı sonuç alamamış oyalayıp durmuşlar firma yenisini yollamış oda kaybolmuş
Nasıl diğer ürünü de mi yollamamışlar? İnanılmaz onca alışveriş yaptım ilk defa başıma böyle bir şey geliyor. Temu ürünü olmasa direk firmayla sorunu çözmeyi denerim ama temu böyle şeylerle ilgilenmiyor. 1 ay beklemek hiç istemiyorum.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ah ah sorma çalıştım ben ürünler bilin ki sağlam geliyorsa ne zorluklar atlatmış ona göre muamele çekin kargoya :D kargonuz sağlam ulaştıysa sımsıkı sarılın öpüp koklayın
Kedime tuvaleti için kum aldım ben yokken teslim edilmiş dedim nasıl yani bir baktım ki sokağa bırakmışlar kargoyu gitmişler kargoyu da öyle saçma sarmislar ki mahalleli Allahtan bomba ihbarı yapmamış sabah teslim ediliyor akşam 7 8 civarı işten eve dönünce sokaktan kargomu alıyorum şaka gibiler özensiz kargolanmış zaten ürün üstüne 4 paket sipariş ettim bana kargo ile gelen 4 paket okey fakat kargoyu açarken bir baktım ki 5-6 paketlik kum gelmiş kumu bildiğin açıp sardıkları pakete bosaltmislar 4 paket sağlam geldi yanına da ekstra kum dokmusler bol bol kullanayım diye herhalde 😂

Söylediklerimi anladın mı?
Evet sizi anladım . Sitede oturuyorum ve o saate siteye benim adımda bir giriş olmadığını teslim alan kişinin ben olarak gözüktüğünü fakat benim o saate evde olmadığımı 2. kez kayıt oluştururken belirttim.

Aras 3 kere kargomu kaybetti ve hepsi Türkiye içiydi. İmkani yok bulamazsın o ürünü. Kargo aracı gelene kadar kargolar dışarda çuvallarla yere dökülmüş şekilde vs bekliyor. Biri çalmış bile olabilir

Aras 3 kere kargomu kaybetti ve hepsi Türkiye içiydi. İmkani yok bulamazsın o ürünü. Kargo aracı gelene kadar kargolar dışarda çuvallarla yere dökülmüş şekilde vs bekliyor. Biri çalmış bile olabilir
Yurtiçi kargoda berbat adamlar yere sofra serer gibi kargoları yığır ezik büzük kutular falan yazık valla bı mng yeni adıyla dhl de sorun yaşamıyorum bir kere gerçi ürün sattım elden kargolayıp gönderdim ürünü kaybetmişler neyseki operasyon deposunda bulundu kargo teslim edildi alıcıya onun haricinde iyi bence mng/DHL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,657
Üyeler
184,037
Son üye
Et04
Geri