Neler Yeni

Yardım Aras kargo memnuniyetsizliği

Lucifer35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre
aliexpress siparişim 02.11.2022 tarihinde gumrukten gecti ve aras kargoya teslim edildi. aras kargo gunlerce aktarmada olarak gosterdi kac kere musteri hizmetleriyle konuştum, biri aktarmada dedi biri kargonuz kayip dedi biri teslim edilmis gozukuyor teslim almadınız mi dedi hepsi farkli seyler soyledi, subeyle gorustum kargonuz kayip durumu haftaya belli okur dedi, bu arada serefsizler kargoyu teslim edildi isaretlemisler teslim olmadigi halde, bu yuzden satin aldigim yerde siparis teslim edildi diye gozukuyor, 1 hafta gecti aradim daha kayit bile acmamislar hicbir sey yapilmamis, sonra kayit acildi subeniz sizi arayacak dendi birkac gun gecti aramadilar tekrar m.h. ile gorustum bu sefer subeye ilettik onlar aramazsa siz onlari arayin dedi ben de subeyi aradim sube de sizi cozum birimimiz arayacak dedi bekledim aranmadim simdi aras kargoyu ariyorum hicbir sekilde musteri hizmetlerine baglanmiyor, aliexpressten aldim urunu onlara yazdim urunu teslim almadim diye onlar da serefsiz aras kargo teslim edildi isaretledigi icin urun teslim edildi gozukuyor kayipsa kayip olduguna dair belge istiyor, ***** aras kargo urunu kayip yerine teslim edildi diye belirttigi icin aliexpress e de bir sey kanitlayamiyorum, aras kargo yuzunden hem paramdan oldum hem kargomdan oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir yere basvurabilir miyim bunun için? Ne yapmalıyım?
Bende aynı sorun var n11 den ekran kartı aldım pahalı ürün altınyol şubesi tartıştım ortadaki hanımefendi üslûpu bozuktu ve bana bundan sonra şubeden alacaksın dedi dedi günlerdir müşteri hizmetleri çağrı merkezini arıyorum sürekli olarak btk ya bildirim yaptım birde gece 19:50 de sözde dağıtım 19:53 de ise eksik adres diye gösterdiler Aras kargo bana anlayacağınız düşman oldu diyorum alt niyet mi var diye şuan aradım müşteri hizmetleri hiçbir işe yaramıyor departmanları falan varmış da onlar iletişime geçecektir diyorlar yok anlayacağınız paramız ile rezil ediyorlar bizleri..

wake up to reality

80+ Silver
Bende aynı sorun var n11 den ekran kartı aldım pahalı ürün altınyol şubesi tartıştım ortadaki hanımefendi üslûpu bozuktu ve bana bundan sonra şubeden alacaksın dedi dedi günlerdir müşteri hizmetleri çağrı merkezini arıyorum sürekli olarak btk ya bildirim yaptım birde gece 19:50 de sözde dağıtım 19:53 de ise eksik adres diye gösterdiler Aras kargo bana anlayacağınız düşman oldu diyorum alt niyet mi var diye şuan aradım müşteri hizmetleri hiçbir işe yaramıyor departmanları falan varmış da onlar iletişime geçecektir diyorlar yok anlayacağınız paramız ile rezil ediyorlar bizleri..
ne siparişim geldi ne para iadesi oldu, olan benim parama oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,718
Üyeler
164,723
Son üye
Strekeos
Top Bottom