Çözüldü✓ 2. ARAS KARGO FACIASI

valla bana artık kolpa yapıyorsun gibi geldi millet şikayet et diyor yok uğraşamam edemem diyorsun sende de bir kolpa var gibi geliyor çekilecek süreç yok şikayet edeceksin en fazla bir iki kez savcılığa gidersin dava edecek olursan
:D ne güzel kolpaymis

Ekler

• Screenshot_20250801_101925_Gallery.webp
    Screenshot_20250801_101925_Gallery.webp
    48.8 KB · Hit: 43
Vallahi benim başıma gelse giderim şubeye bağırır çağırır polisi de gözleri önünde arar malımı çaldılar, malımı gasp ediyorlar diye arar oturur beklerim orada. Bu Aras kargo bildiğin, neyse. Bir aras bir sürat keşke batsalar. Benim de kablomu paramparça göndermişlerdi üstüne kargoyu açmışlar, tepelemişler, sonra da elektrik bandı ile bantlamışlar kargoyu, Poşetten komple toz, toprak çıktı kablo üzerinde ayak izleri vardı şikayet ettim umursamadılar aradığımda da yüzüme kapattılar.

Vallahi benim başıma gelse giderim şubeye bağırır çağırır polisi de gözleri önünde arar malımı çaldılar, malımı gasp ediyorlar diye arar oturur beklerim orada. Bu Aras kargo bildiğin, neyse. Bir aras bir sürat keşke batsalar. Benim de kablomu paramparça göndermişlerdi üstüne kargoyu açmışlar, tepelemişler, sonra da elektrik bandı ile bantlamışlar kargoyu, Poşetten komple toz, toprak çıktı kablo üzerinde ayak izleri vardı şikayet ettim umursamadılar aradığımda da yüzüme kapattılar.
çok oluyor öyle maalesef ...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,437
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri