Çözüldü✓ 2. ARAS KARGO FACIASI

Adamlar seni öğrenmiş artık her kargonu cepler bunlar :D
zaten cepliyor .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gülünecek bir şey yok yapmadığım şey değil hakkımı da aldım

valla arkadaş kolpa yapıyor bence ilgi çekmek için konu açıyor en mal adam olsa 3 bini yedirmez hatta 6 bin diyelim tekrar kaybolmuş o 6 bini söke söke alır hakkını bırakmaz bu arkadaş bizi yiyor
öyle bisi yqpicak halim yok forumda beni taniyan tanir biliyor cogu kisi durumu 2 aydir ugrastigimi bilen 15 20 kisi vardir

Daha beterini yaşaman dileğiyle.
:D seninde dostum herahngi bir şey dememe ragmen böyle davranmaniz seviyenizi baya belli ediyor

Adresi doğru yazıyor musunuz?
Teslim edildiyse alıcının imzası gerekmez mi?
Teslim edilememişse depoda olmazmı?
gerekmiyor isteyene ek birakirim ozelden yazsin

valla arkadaş kolpa yapıyor bence ilgi çekmek için konu açıyor en mal adam olsa 3 bini yedirmez hatta 6 bin diyelim tekrar kaybolmuş o 6 bini söke söke alır hakkını bırakmaz bu arkadaş bizi yiyor
6 k min gjttigini ilkte kim söyledi firma karsilayarak ucretsiz yolladi 2. yi

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

Ben arkadaşın tutumunu doğru bulmuyorum. Bunun gibi insanlar yüzünden Türkiye'de bir çok firma istismar edildi ve bir çok firma TR'ye globalden daha farklı yaklaşıyor. Hadi diyelim durumlar arkadaşın anlattığı gibi aras yavş*klık yapıyor. İyi de satıcı firma neden cezasını çekiyor. Bir zahmet g*tünü kaldır hakkını ara. Bu kadar zahmetsiz, ılık yaşanmıyor bu hayat. Sorsan klavye başında her gün 5 leşi var. Türkiye'nin en büyük probleminden birisi bu ve nereye baksan görüyorsun. Ahlaksızlık! Bu arkadaş ahlaksız ve sorumluluk almamak için satıcı firmayı cezalandırıyor. Düşük zeka ve ahlak belirtisi bunlar.

Ben arkadaşın tutumunu doğru bulmuyorum. Bunun gibi insanlar yüzünden Türkiye'de bir çok firma istismar edildi ve bir çok firma TR'ye globalden daha farklı yaklaşıyor. Hadi diyelim durumlar arkadaşın anlattığı gibi aras yavş*klık yapıyor. İyi de satıcı firma neden cezasını çekiyor. Bir zahmet g*tünü kaldır hakkını ara. Bu kadar zahmetsiz, ılık yaşanmıyor bu hayat. Sorsan klavye başında her gün 5 leşi var. Türkiye'nin en büyük probleminden birisi bu ve nereye baksan görüyorsun. Ahlaksızlık! Bu arkadaş ahlaksız ve sorumluluk almamak için satıcı firmayı cezalandırıyor. Düşük zeka ve ahlak belirtisi bunlar.
hocam ağır ve boş konuşuyorsun ben 1 ay hakkimi aradim ilk ürün günde 30 kez aras merkezle konustum wwe ile konustum cimere sikayette bulundum hiçbir şey cikmadi çalan kisiyi hicbir sekilde bulmuyolar zaten

Uygunsuz davranış
hocam ağır ve boş konuşuyorsun ben 1 ay hakkimi aradim ilk ürün günde 30 kez aras merkezle konustum wwe ile konustum cimere sikayette bulundum hiçbir şey cikmadi çalan kisiyi hicbir sekilde bulmuyolar zaten
Ben mi boş konuşuyorum dostum yorumlarına bir bak istersen. İsterse 3 ay sürsün, sorumsuzluğun yüzünden bir firmayı cezalandırıyorsun. Yarın bir gün oradan ben de alışveriş yapacağım ve senin tavrın yüzünden ben farklı, görmek istemediğim bir muamele göreceğim. Suçlunun başka birisi olduğunu bildiğin halde faturayı başkasına kesmenin başka bir ifadesi varsa buyur ben seni dinleyim. Sırf haksızlığa uğradığım için çok vaktim gitti ama hakkımı söke söke bana zarar verenden aldım. Sonuç aynaya bugün namusum şerefimle bakıyorum. Hayattaki önceliklerinizi bence değiştirin. Kimsenin şerefi 3000 liralık klavye kadar olmamalı. İyi forumlar.

bidaha niye 30 gün ugrasiy8m bosa ? o zamanda total de wwe cözdu gitti yurtdisi ekibine kayip bilgisj verdi yoksa gene yollanmazdi

Ben mi boş konuşuyorum dostum yorumlarına bir bak istersen. İsterse 3 ay sürsün, sorumsuzluğun yüzünden bir firmayı cezalandırıyorsun. Yarın bir gün oradan ben de alışveriş yapacağım ve senin tavrın yüzünden ben farklı, görmek istemediğim bir muamele göreceğim. Suçlunun başka birisi olduğunu bildiğin halde faturayı başkasına kesmenin başka bir ifadesi varsa buyur ben seni dinleyim. Sırf haksızlığa uğradığım için çok vaktim gitti ama hakkımı söke söke bana zarar verenden aldım. Sonuç aynaya bugün namusum şerefimle bakıyorum. Hayattaki önceliklerinizi bence değiştirin. Kimsenin şerefi 3000 liralık klavye kadar olmamalı. İyi forumlar.
şerefli olup olmayi sizden öğeenmicem iyi günler ben hakkimi aliyorum sadece ne kadar boşca konuyu doldurmaya devam ediyorsunuz para umrumda bile değilki ben isterse 10 k gitsin sallamam

Adresi doğru yazıyor musunuz?
Teslim edildiyse alıcının imzası gerekmez mi?
Teslim edilememişse depoda olmazmı?
Aras Kargo İzmir aktarma Depoda çalıştım ürün depo da kalmış olamaz şube yemiş ne halt yediyse. Kargo süreci şu şekilde işler; ürünün kargovya verildiği şubeden ürün kamyon yada tırlar ile İller arası yada ilçeler arası aktarma merkezlerine gelir, aktarma merkezlerine gelen ürünler büyük tırlardan indirildikten sonra küçük yada kamyonet tipi araçlara yüklenirken terminal ile barkodları okutulup yüklenir ve otomatik olarak sistemde ürün aktarmadadır diye belirir sonra şubeye ulaşınca onlar tekrar terminal ile okutur ürün şubededir diye takip numaranızda çıkar son aşamada ise kurye barkodu okutur araca yükler kendi bildiği şekilde (gideceği adreslere göre) sonrasında sisteme yine güncelleme düşer ürün araca yüklendi veya dağıtıma çıktı diye yani bu aşamaya geldiyse ya o kargoyu kurye çalıyor yada şubede genel bir kolpa var ve bu tip insanlar vurdum duyma olduğu için uğraşmazlar muhtemelen ürünlerde bunlara kalır.

Aras Kargo İzmir aktarma Depoda çalıştım ürün depo da kalmış olamaz şube yemiş ne halt yediyse. Kargo süreci şu şekilde işler; ürünün kargovya verildiği şubeden ürün kamyon yada tırlar ile İller arası yada ilçeler arası aktarma merkezlerine gelir, aktarma merkezlerine gelen ürünler büyük tırlardan indirildikten sonra küçük yada kamyonet tipi araçlara yüklenirken terminal ile barkodları okutulup yüklenir ve otomatik olarak sistemde ürün aktarmadadır diye belirir sonra şubeye ulaşınca onlar tekrar terminal ile okutur ürün şubededir diye takip numaranızda çıkar son aşamada ise kurye barkodu okutur araca yükler kendi bildiği şekilde (gideceği adreslere göre) sonrasında sisteme yine güncelleme düşer ürün araca yüklendi veya dağıtıma çıktı diye yani bu aşamaya geldiyse ya o kargoyu kurye çalıyor yada şubede genel bir kolpa var ve bu tip insanlar vurdum duyma olduğu için uğraşmazlar muhtemelen ürünlerde bunlara kalır.
vurdum duyma degil yukarda yazdım işim gucum var onla ugrasicak zamanim yok

kanka burda müşteri napsın ürünü teslim alamamış ürünü kaybolmuş kargoyu dava etse eline ne geçecekki yenisini göndermesini talep ediyor ve hakkı da whatgeek için 1-2 klavye hiçbirşey adamlar milyonluk iş yapıyor 2 klavye göndermeyle batacak hali mi var ?

bilader komik olma niye kolpa yapsın ortada durum var onu yazmış. sanki aras kargo mükemmel bir işletme de toz kondurmuyorsunuz. 6 bin diyorsun bir de whatgeek ürünü tekrar yollamış. Burada arası değil de alıcıyı suçlaman yardı patlattı

bu arada forumdaki insalara dilediğin gibi küfür etme hürriyetine sahip değilsin buda senin karaktersizliğin olmuş oluyor. Dingonun ahırı değil burası, forumun kurallarını öğrenmelisin insanlara saygılı ol belki elindeki son parası ile bu klavyeyi aldı adam herkes zengin mi ?

git bunun aynısını aras kargoya yazsana

şaka maka adamlar kargo kaybolduğu için adamlar alıcıyı suçlamış. akıl fikir versin dicem de hala savunuyorlar. Bu insanların eşi ve işi falan olacak ilerde :D bol sabır diliyorum muhattap olanlara 🤡

of ya yakalandik oyunculuk icin calisiyodum olmamis mi (!) akil fikir versin

bu arada satıcı firmanın ceza falan çektiği yok satıcı firma yollama durumunda da değil. Adamların pazarlama birimi böyle bir karar almış ve müşteri memnuniyeti için bunu uyguluyorlar. kimse whatgeeke silah dayayıp zorla ürün yollatmıyor veya böyle bir kural zorunluluk da yok. kendi istekleriyle yapıyorlar. eğer zarara uğrayacak bir şey varsa zaten ürün yollamazlar. Burda boş boş yok şöyle hakkımı aldım diyerek konusup ahkam kestin diye şerefli biri mi oldun şimdi, bana pek öyle gelmedi :D

Geri