sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 590
- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet hayirlimiz olsun ayni senaryoya döndü konu kuryeyi aradim araca koyulmamis urun dedi şubede aracta diyor
aynenn aynenn gg
Hobi olarak kargoculuk yapsam Aras'tan iyi yaparım.
Neden dava etmiyorsun ya da suç duyurusunda bulunmuyorsun o zaman. Elinde kanıt var.demedik mi .d bisi cikmiyor be hocam
uğraşmak istemiyorum hocam onun sürecini çekemem totalde yeni urun gonderimi gene alirizNeden dava etmiyorsun ya da suç duyurusunda bulunmuyorsun o zaman. Elinde kanıt var.
İyi de dostum sürekli çalınan bir ürün için satın aldığın yerin iyi niyetini suiistimal etmen sence ne kadar ahlaklı ve etik bir davranış?uğraşmak istemiyorum hocam onun sürecini çekemem totalde yeni urun gonderimi gene aliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani dava etsem ne yazıcak elime bisi gecmez
bana olacaktı 50 kere giderdim bağırır çağırırdım arayın lan polisi derdim şikayetçi olurdumşubeyi bassana reis
sizce benim suçum mu hocam ? kendide uğraşabilir yada farkli bir kargo firmasiyla yollayabilirİyi de dostum sürekli çalınan bir ürün için satın aldığın yerin iyi niyetini suiistimal etmen sence ne kadar ahlaklı ve etik bir davranış?
bana olacaktı 50 kere giderdim bağırır çağırırdım arayın lan polisi derdim şikayetçi olurdum
valla bana artık kolpa yapıyorsun gibi geldi millet şikayet et diyor yok uğraşamam edemem diyorsun sende de bir kolpa var gibi geliyor çekilecek süreç yok şikayet edeceksin en fazla bir iki kez savcılığa gidersin dava edecek olursanuğraşmak istemiyorum hocam onun sürecini çekemem totalde yeni urun gonderimi gene aliriz
yani dava etsem ne yazıcak elime bisi gecmez
Daha beterini yaşaman dileğiyle.sizce benim suçum mu hocam ? kendide uğraşabilir yada farkli bir kargo firmasiyla yollayabilir
![]()
gülünecek bir şey yok yapmadığım şey değil hakkımı da aldımsizce benim suçum mu hocam ? kendide uğraşabilir yada farkli bir kargo firmasiyla yollayabilir
![]()
valla arkadaş kolpa yapıyor bence ilgi çekmek için konu açıyor en mal adam olsa 3 bini yedirmez hatta 6 bin diyelim tekrar kaybolmuş o 6 bini söke söke alır hakkını bırakmaz bu arkadaş bizi yiyorDaha beterini yaşaman dileğiyle.