Çözüldü✓ 2. ARAS KARGO FACIASI

bilader komik olma niye kolpa yapsın ortada durum var onu yazmış. sanki aras kargo mükemmel bir işletme de toz kondurmuyorsunuz. 6 bin diyorsun bir de whatgeek ürünü tekrar yollamış. Burada arası değil de alıcıyı suçlaman yardı patlattı
arası suçlamayan mı var az kitap oku aras ztn suçlu ama arkadaşın uğraşmaması adamların ekmeğine yağ sürmek

şaka maka adamlar kargo kaybolduğu için adamlar alıcıyı suçlamış. akıl fikir versin dicem de hala savunuyorlar. Bu insanların eşi ve işi falan olacak ilerde :D bol sabır diliyorum muhattap olanlara 🤡
Geçenlerde bi başlıkta forum sakinlerinden biri araba alırken galerici tarafından dolandırılmıştı, bi sürü insan "haketmişsin, kendin ekspere götürücektin" diye cevaplar vermişti :) Bizde bi kesimde malesef böyle bir zihniyet mevcut.

Geçenlerde bi başlıkta forum sakinlerinden biri araba alırken galerici tarafından dolandırılmıştı, bi sürü insan "haketmişsin, kendin ekspere götürücektin" diye cevaplar vermişti :) Bizde bi kesimde malesef böyle bir zihniyet mevcut.
la o kesim zaten sorunlu direkte ürünün kaybolması bilgi dahilim dışı ben napayım gelmişler hakkinı arican diyo kaybolmasaydi alla alla

la o kesim zaten sorunlu direkte ürünün kaybolması bilgi dahilim dışı ben napayım gelmişler hakkinı arican diyo kaybolmasaydi alla alla
Zaten 10 kez şubeye gitmedin mi her seferinde yarın dağıtıma çıkacak diye geçiştirmişlerdi seni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,427
Üyeler
184,626
Son üye
moltisanti.
Geri