Çözüldü✓ 2. ARAS KARGO FACIASI

evet hayirlimiz olsun ayni senaryoya döndü konu kuryeyi aradim araca koyulmamis urun dedi şubede aracta diyor :D aynenn aynenn gg

Hobi olarak kargoculuk yapsam Aras'tan iyi yaparım.

Neden dava etmiyorsun ya da suç duyurusunda bulunmuyorsun o zaman. Elinde kanıt var.
uğraşmak istemiyorum hocam onun sürecini çekemem totalde yeni urun gonderimi gene aliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani dava etsem ne yazıcak elime bisi gecmez

uğraşmak istemiyorum hocam onun sürecini çekemem totalde yeni urun gonderimi gene aliriz

İyi de dostum sürekli çalınan bir ürün için satın aldığın yerin iyi niyetini suiistimal etmen sence ne kadar ahlaklı ve etik bir davranış?

İyi de dostum sürekli çalınan bir ürün için satın aldığın yerin iyi niyetini suiistimal etmen sence ne kadar ahlaklı ve etik bir davranış?
sizce benim suçum mu hocam ? kendide uğraşabilir yada farkli bir kargo firmasiyla yollayabilir

bana olacaktı 50 kere giderdim bağırır çağırırdım arayın lan polisi derdim şikayetçi olurdum
:D

valla bana artık kolpa yapıyorsun gibi geldi millet şikayet et diyor yok uğraşamam edemem diyorsun sende de bir kolpa var gibi geliyor çekilecek süreç yok şikayet edeceksin en fazla bir iki kez savcılığa gidersin dava edecek olursan

sizce benim suçum mu hocam ? kendide uğraşabilir yada farkli bir kargo firmasiyla yollayabilir

:D
gülünecek bir şey yok yapmadığım şey değil hakkımı da aldım

Daha beterini yaşaman dileğiyle.
valla arkadaş kolpa yapıyor bence ilgi çekmek için konu açıyor en mal adam olsa 3 bini yedirmez hatta 6 bin diyelim tekrar kaybolmuş o 6 bini söke söke alır hakkını bırakmaz bu arkadaş bizi yiyor

Adresi doğru yazıyor musunuz?
Teslim edildiyse alıcının imzası gerekmez mi?
Teslim edilememişse depoda olmazmı?

Geri