Aras Kargo vs Trendyol Express

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
2,723
Sanırım trendyoldaki tüm ürünler trendyolexpress ile gönderiliyor. Bu durumda aynı ürün için farklı siteden de olmak üzere iki seçeneğim var. Birisi Aras kargo diğeri Trendyol express. Hangisini alayım? Hangisi daha hızlı elime ulaşır? (Antalya'da oturuyorum)

Sanırım trendyoldaki tüm ürünler trendyolexpress ile gönderiliyor. Bu durumda aynı ürün için farklı siteden de olmak üzere iki seçeneğim var. Birisi Aras kargo diğeri Trendyol express. Hangisini alayım? Hangisi daha hızlı elime ulaşır? (Antalya'da oturuyorum)
Antalya da bunu senin bilmen lazım bence. Çünkü kimi yerde yurtiçi kimi yerde Aras kargo tercih ediliyor. Bana sorarsan tabi ki Trendyol express.

İkiside aynı günde getiriyor denendi ve onaylandı ikiside en iyisi Hepsiburada çok hızlı

Antalya da bunu senin bilmen lazım bence. Çünkü kimi yerde yurtiçi kimi yerde Aras kargo tercih ediliyor. Bana sorarsan tabi ki Trendyol express.
Her seferinde farklı firmalarda sorun yaşıyorum. Ama daha önce hiç trendyol express ile ürün almadım. Hızlı gelir mi merak ediyorum. 1 günde kargoya verilir yazıyor.

tabi ki trendyol express

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,270
Üyeler
186,863
Son üye
heidfisch
Geri