Arasındaki Fark nedir? [Rx-RTX]

Aynı fiyatsa bence 3070, rx 6750 xt oyunda geçiyor 3070i ama nvidia yazlım vs önde

Bu fiyatlara ikinci el RTX3090ti alınır.

Fiyat ve VRAM için 6750xt.
Zaten kafa kafaya performansları var. Bazı oyunlarda 8gb VRAM sıkıntı yaratabiliyor. Benim VRAM de 8gb ve bazen Forza Horizon 5'te bu sebepten drop yaşıyorum. (Şehir içinde daha fazla)

Arkadaşlar hepinize iyi güzel güzel forumlar :))

ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

ASUS ROG STRIX RADEON RX 6750 XT 12GB OC GDDR6 192bit Ekran Kartı

bu iki kart arasında kaldım artıları ve eksileri nelerdir ?
birisi 12gb birisi 8gb açıkçası 12gb daha caazip geldi ama bilemiyorum düşünceleriniz nedir?

Hocam nvidia kısmında rtx ve dlss özelliği bulunmakta amd kanadında ise fsr özelliği bulunmakta kısaca açıklamak gerekirse rtx oyunlardaki yansıma kalitesi ve ışık kalitesini gerçekçi bir hale getirmekte dlss özellikte ise oyunlarda fps attırmakta amd'de fsr nvidia'da olduğu gibi fps arttırmaktadır ama benim görüşümce nvidia daha iyi

Hocam nvidia kısmında rtx ve dlss özelliği bulunmakta amd kanadında ise fsr özelliği bulunmakta kısaca açıklamak gerekirse rtx oyunlardaki yansıma kalitesi ve ışık kalitesini gerçekçi bir hale getirmekte dlss özellikte ise oyunlarda fps attırmakta amd'de fsr nvidia'da olduğu gibi fps arttırmaktadır ama benim görüşümce nvidia daha iyi
8 Gıcıbat olması bi eksi olurmu ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat ve VRAM için 6750xt.
Zaten kafa kafaya performansları var. Bazı oyunlarda 8gb VRAM sıkıntı yaratabiliyor. Benim VRAM de 8gb ve bazen Forza Horizon 5'te bu sebepten drop yaşıyorum. (Şehir içinde daha fazla)
eywalah reis

Arkadaşlar hepinize iyi güzel güzel forumlar :))

ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

ASUS ROG STRIX RADEON RX 6750 XT 12GB OC GDDR6 192bit Ekran Kartı

bu iki kart arasında kaldım artıları ve eksileri nelerdir ?
birisi 12gb birisi 8gb açıkçası 12gb daha caazip geldi ama bilemiyorum düşünceleriniz nedir?
Wattman, driver hatası umrunuzda değilse ve yayın açmayacaksanız 6750, yayın açacaksan ve kartın uzun ömürlü olmasını istiyorsan 3070.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,682
Üyeler
192,464
Son üye
tmrkra21
Geri