0 olarak Teknobiyotik Apu var hocam sadece onerebilecegim. Alirsiniz sonra ekran karti takarsiniz:Kac gündür araştırıyorum bütçe 9k lakin iyi bir sistem bulamıyorum onerebilceginiz sıfır güvenilir bir sistem var mi ilerde yükseltme yaparim.
İstanbul deyil malesef oyuzden2. El sıkıntı bu ekran kartsız şekilde hangi oyunları açar yada bu işlemci hangi ekran kartlarına denk0 olarak Teknobiyotik Apu var hocam sadece onerebilecegim. Alirsiniz sonra ekran karti takarsiniz:
Veya 2. el birseyler bakabiliriz Istanbul iciysenizTeknobiyotik APU 5600G - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 8GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Sıfirikinci el olurmu yoksa sıfırmı ona göre bakçam
Cyberpunk A plague tale requiem gibi yuksek ekran karti isteyen oyunlar disinda her oyunu acar hocam su videodan bakabilirsin:İstanbul deyil malesef oyuzden2. El sıkıntı bu ekran kartsız şekilde hangi oyunları açar yada bu işlemci hangi ekran kartlarına denk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıfir
Olabilir hocamhangi şehir ekran kartı sadece ikinci el olsa sorun olurmu
Bozuk flan çıkarsa noluyorsistemimi monitör dahil 10k ya topladım ikinci el bence bir şans verin ikinci ele yakalarsanız çok ucuza gelir
hocam sipariş usülü alırsanız tabi ki öyle bir ihtimal varOlabilir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bozuk flan çıkarsa noluyor
Oha 2500'e 2060 mı?VeyaMSİ VENTUS RTX 2060 6GB EKRAN KARTI TEMİZ ACİL! - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1072949520
MSİ VENTUS RTX 2060 6GB EKRAN KARTI TEMİZ ACİL! - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com