Arc A750 2.el alınır mı ACİL

Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar biraz acil cevap lazım 6000 ne arc750 buldum satıcı dediğine göre az kullanılmış fotoğraftan temizde duruyor zaten almaya gidince kendimde bakacağım almak mantıklımı driver sorunu yaşar mıyım ben rx5600xt den geçiyorum driver çökme sorunu belli illallah ettirdi AMD antisi değilim ama sinirlerimi bozdu son aylarda tam oyumu oynarken çökmesi sinir bozucu biraz bende sattım şimdi elden bu a750 almak mantıklımı yoksa param güvende ile 6600 veya 5700 filanmi almak mantıklı

İşlemcin iyi değilse almazdım yerinde olsam en az bi 5500 gerekir o karta. Nedeni ise intel ekran kartları işlemciye daha fazla yükleniyor diye duymuştum bir yerden ama bu daha çok b580 için geçerli sanırım. Ek olarak driver sorunu da yaşaman muhtemel. 3060 bulursan çok iyi olur yoksa da 6600xt düşürmeye çalışmalısın bence. En kötü 6600, yerinde olsam 5700 de almazdım çünkü 5000 serisi de driver sorunlu bunu bizzat yaşamışsınız zaten

Arkadaşlar biraz acil cevap lazım 6000 ne arc750 buldum satıcı dediğine göre az kullanılmış fotoğraftan temizde duruyor zaten almaya gidince kendimde bakacağım almak mantıklımı driver sorunu yaşar mıyım ben rx5600xt den geçiyorum driver çökme sorunu belli illallah ettirdi AMD antisi değilim ama sinirlerimi bozdu son aylarda tam oyumu oynarken çökmesi sinir bozucu biraz bende sattım şimdi elden bu a750 almak mantıklımı yoksa param güvende ile 6600 veya 5700 filanmi almak mantıklı
onun yerine rx 6600 veya 6600xt al o fiyata alınmaz

İşlemcin iyi değilse almazdım yerinde olsam en az bi 5500 gerekir o karta. Nedeni ise intel ekran kartları işlemciye daha fazla yükleniyor diye duymuştum bir yerden ama bu daha çok b580 için geçerli sanırım. Ek olarak driver sorunu da yaşman muhtemel. 3060 bulursan çok iyi olur yoksa da 6600xt düşürmeye çalışmalısın bence. En kötü 6600, yerinde olsam 5700 de almazdım çünkü 5000 serisi de driver sorunlu bunu bizzat yaşamışsınız zaten
İşlemcim 3600 ama işte şuanda yaşadığım şehirde kart yok 6600 vardı akşama alacaktım satıldı dedi bir anda

Hmm 3600 de yeterlidir o karta ya.. zaten 5500 muadili bir işlemci neredeyse.
İşlemci konusunda beni hiç yarıda bırakmadı isinmasida normal oyunlarda 60 i geçtiğini hatırlamıyorum yani macunu degiselide baya oldu ona rağmen biraz oc de yapabilirim islemci çok sorun değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onun yerine rx 6600 veya 6600xt al o fiyata alınmaz
Hmm 3600 de yeterlidir o karta ya.. zaten 5500 muadili bir işlemci neredeyse.
Peki 6500xt ne olur hiçbir fark olmazmi 5600 ile arasında birde RX Vega 56 var o ne olur

İşlemci konusunda beni hiç yarıda bırakmadı isinmasida normal oyunlarda 60 i geçtiğini hatırlamıyorum yani macunu degiselide baya oldu ona rağmen biraz oc de yapabilirim islemci çok sorun değil

Peki 6500xt ne olur hiçbir fark olmazmi 5600 ile arasında birde TC Vega 56 var o ne olur
6500xt 5600xt den kötü 6600 den aşağısına bakma hocam bulabilirsen 6600xt bak

O zaman alınabilir ama performansı nasıl olur o konuda bişey bilmiyorum performansa göre de tercih etmelisiniz hangisi iyiyse onu alın. Bi 3060 düşüremez misiniz ki bu bütçede?

6500xt 5600xt den kötü 6600 den aşağısına bakma hocam bulabilirsen 6600xt bak
Vega 56 nasıl ya adam güç sınırını açarsan 1080 gücüne filan gelir diyor bide video filan çıktı karşıma ramden veriyorsun işte vramı artıyormus galiba 4k da 30 FPS ham oyun oynuyordu

O zaman alınabilir ama performansı nasıl olur o konuda bişey bilmiyorum performansa göre de tercih etmelisiniz hangisi iyiyse onu alın. Bi 3060 düşüremez misiniz ki bu bütçede?
6 6.5 çıkabilirim yani güzel düzgün 3060 lar 8 den başlıyor zaten o fiyata çıksam rx7600 falan var

Vega 56 nasıl ya adam güç sınırını açarsan 1080 gücüne filan gelir diyor bide video filan çıktı karşıma ramden veriyorsun işte vramı artıyormus galiba 4k da 30 FPS ham oyun oynuyordu
hocam bu kadar uğraşmaya ve hayale gerek yok rx6600 bak sen 3060 gücünde kaymak gibi

Peki 6500xt ne olur hiçbir fark olmazmi 5600 ile arasında birde RX Vega 56 var o ne olur
amd 5000 serisinde alınabilecek tek kart 5700 xt'dostum

Facebook gruplarına da bakın belki ordan bulusunuz elden test edip alırsınız

Geri