Arc A750 2.el alınır mı ACİL

Bende bunu çok düşündüm ve en son rx 6600 de karar kıldım. İntel ekran kartları sıcak çalışıyor fazla güç çekiyor ve hala driver sorunu yaşadığını söyleyenler var. Ama rx 6600 de oturmuş bir yazılım ve uygulama desteği var sadece 100w tüketerek çoğu oyunu 60-65 derecede oynatıyor.

Bende bunu çok düşündüm ve en son rx 6600 de karar kıldım. İntel ekran kartları sıcak çalışıyor fazla güç çekiyor ve hala driver sorunu yaşadığını söyleyenler var. Ama rx 6600 de oturmuş bir yazılım ve uygulama desteği var sadece 100w tüketerek çoğu oyunu 60-65 derecede oynatıyor.
iki kartta tam oturmuş değil intel kendini toparladı sayılır sadece yeni bir oyun çıktığı zaman 1-2 hafta verimsiz oluyor sonra update ile düzeltiyorlar.

Örnek
Hocam cidden kart yok piyasada özellikle orta segmentte bildiğin kart yok miningli bile yok
Screenshot_20251112_221125_Facebook.webp

ben 5 ay kullandım. r-bar açınca oyunlarda güzel performans veriyor ama kart arada kafayı yiyor. birden fanlar hızlanmaya baslıyor rdr2 gibi oyunlar arada bir donuyor değişikti. ama ben 4500 liraya aldıgım icin fiyat performans olarak çok beğenmiştim.

Evet işlemci ve anakartınız eğer resize bar desteklemiyorsa intel ekran kartı alınmaz onu söyliyeyim oyunlarda tam perfoemans alamazsınız çok kötü fpslerde oynarsınız.

Evet işlemci ve anakartınız eğer resize bar desteklemiyorsa intel ekran kartı alınmaz onu söyliyeyim oyunlarda tam perfoemans alamazsınız çok kötü fpslerde oynarsınız.
Anakartim Asus b450 MK 2 biostada resize bar bölümü var yani kart için her şey tam aslında ama işte driver sorunu beni korkutuyor

İntel'de bariz bir sürücü sorunu yok B580 kullanıyorum aşırı stabil. Ama A750'lerde de farklı sorunlar var tabii, denk gelirsen o da illallah ettirir. İntel kartların CS performans kötü öncelikle bu konuda uyarayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,246
Üyeler
186,039
Son üye
cekcekici
Geri