Bizim kuzen yaklaşık bir ay önce almış. Şimdi ise 4070'e geçiş yapıyor. Bana da 6k'ya bırakırım dedi. Normalde 3060 Ti kullanıyorum. Duyduğuma göre performansları aynıymış ama VRAM konusu beni cezbediyor. Sizce alıyım mı?
Garantisi 1 yıldan fazlaysa alınır. Sıfırı şuan itopya da 9K. 1 Yıldan az garantisi varsa fiyat düşürmeye çalış.Bizim kuzen yaklaşık bir ay önce almış. Şimdi ise 4070'e geçiş yapıyor. Bana da 6k'ya bırakırım dedi. Normalde 3060 Ti kullanıyorum. Duyduğuma göre performansları aynıymış ama VRAM konusu beni cezbediyor. Sizce alıyım mı?
Bence al 7k ya sat 1k cebinde dursunBizim kuzen yaklaşık bir ay önce almış. Şimdi ise 4070'e geçiş yapıyor. Bana da 6k'ya bırakırım dedi. Normalde 3060 Ti kullanıyorum. Duyduğuma göre performansları aynıymış ama VRAM konusu beni cezbediyor. Sizce alıyım mı?
İkinci el sayılmaz pek. İki hafta anca kullandı. İkinci el işine girmek istemiyorum fazla. AMD de hiç almam.Değmez geçmeye. VRAM oynadığın oyunlarda yetmemeye başlayınca istersen 4000 serisine upgrade edersin.
Birde kuzen muzen ama feci kazık atıyor. O paraya 2. El RX 6800 alırsın.
Sinerji'den alınma. 1 ay anca oluyor.Garantisi 1 yıldan fazlaysa alınır. Sıfırı şuan itopya da 9K. 1 Yıldan az garantisi varsa fiyat düşürmeye çalış.
Bu arada alınır yarın öbür gün İntel sürücü mevzularını geliştirirse çok daha iyi bir kart olur.
Satmak için hiç uğraşamam. Kullanacaksam alırım anca.Bence al 7k ya sat 1k cebinde dursun
Intel şu an AMD den daha berbat?İkinci el sayılmaz pek. İki hafta anca kullandı. İkinci el işine girmek istemiyorum fazla. AMD de hiç almam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sinerji'den alınma. 1 ay anca oluyor.
Satmak için hiç uğraşamam. Kullanacaksam alırım anca.
Güzelim Nvidia kartı bırakıp sırf VRAM için stabilite olarak AMD ekran kartlarını aratacak bir karta geçme bence.Bizim kuzen yaklaşık bir ay önce almış. Şimdi ise 4070'e geçiş yapıyor. Bana da 6k'ya bırakırım dedi. Normalde 3060 Ti kullanıyorum. Duyduğuma göre performansları aynıymış ama VRAM konusu beni cezbediyor. Sizce alıyım mı?
AMD > Intel işlemcide de, ekran kartında da... Netim bu konuda.İkinci el sayılmaz pek. İki hafta anca kullandı. İkinci el işine girmek istemiyorum fazla. AMD de hiç almam.
Sinerji'den alınma. 1 ay anca oluyor.
Satmak için hiç uğraşamam. Kullanacaksam alırım anca.
yaw abartmayın kulaktan duyma bilgilerle wattman çözüldü tamamen ayrıca abimde rx570 var 1 kere hata almadıGüzelim Nvidia kartı bırakıp sırf VRAM için stabilite olarak AMD ekran kartlarını aratacak bir karta geçme bence.
Neye göre? Lanet olası wattman yok. Kuzenim daha hiç bir sorunla karşılaşmamış mesela.Intel şu an AMD den daha berbat?
AMD hayatta almam hocam.a750 nin vrami yüksek hali ayıp olmasın diye 3-4 fps yüksek veriyor alınmaz bence onun yerine 6700xt 6800 tercih edin 6700xt ile 30-40 fps 6800 ile çok daha fazla fark var
yaw abartmayın kulaktan duyma bilgilerle wattman çözüldü tamamen ayrıca abimde rx570 var 1 kere hata almadı
Şuanda zaten işlemci olarak çok iyiler ekran kartında da üstüne koya koya gidiyorlar bence.AMD > Intel işlemcide de, ekran kartında da... Netim bu konuda.
Wattman tamamen şansınıza bağlı ben hiç yaşamadım.Neye göre? Lanet olası wattman yok. Kuzenim daha hiç bir sorunla karşılaşmamış mesela.
Az önce 1 aydır kullanıyor diyorsun. AMD en güncel sunucu kurarsan wattman falan yaşama ihtimalin çok az. Intel sürücüleri berbat. Düzelene kadar inanılmaz f/p olmadığı sürece Intel araç ekran kartı önermem.Neye göre? Lanet olası wattman yok. Kuzenim daha hiç bir sorunla karşılaşmamış mesela.
AMD ekran kartı rekabetinde Nvidia nın 1000-0 gerisinden başladı zaten.Şuanda zaten işlemci olarak çok iyiler ekran kartında da üstüne koya koya gidiyorlar bence.
Nvidia'ya yetişmeleri zor ama.
Wattman tamamen şansınıza bağlı ben hiç yaşamadım.
Abarttığım bir konu yok, AMD çöp alınmaz vs de demedim ki bizzat AMD kart kullanıyorum zaten. Ama şu da bir gerçek ki asla Nvidia kartlar kadar stabil çalışamıyor.yaw abartmayın kulaktan duyma bilgilerle wattman çözüldü tamamen ayrıca abimde rx570 var 1 kere hata almadı