Neler Yeni

Arc A770 16 GB alınır mı?

Fattieh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Fatih Akkuş
Bizim kuzen yaklaşık bir ay önce almış. Şimdi ise 4070'e geçiş yapıyor. Bana da 6k'ya bırakırım dedi. Normalde 3060 Ti kullanıyorum. Duyduğuma göre performansları aynıymış ama VRAM konusu beni cezbediyor. Sizce alıyım mı?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,071
İsim
kilan embappe
Değmez geçmeye. VRAM oynadığın oyunlarda yetmemeye başlayınca istersen 4000 serisine upgrade edersin.

Birde kuzen muzen ama feci kazık atıyor. O paraya 2. El RX 6800 alırsın.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,933
İsim
Orkun
Bizim kuzen yaklaşık bir ay önce almış. Şimdi ise 4070'e geçiş yapıyor. Bana da 6k'ya bırakırım dedi. Normalde 3060 Ti kullanıyorum. Duyduğuma göre performansları aynıymış ama VRAM konusu beni cezbediyor. Sizce alıyım mı?
Garantisi 1 yıldan fazlaysa alınır. Sıfırı şuan itopya da 9K. 1 Yıldan az garantisi varsa fiyat düşürmeye çalış.
Bu arada alınır yarın öbür gün İntel sürücü mevzularını geliştirirse çok daha iyi bir kart olur.

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
Bence al 7k ya sat 1k cebinde dursun

Fattieh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Fatih Akkuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değmez geçmeye. VRAM oynadığın oyunlarda yetmemeye başlayınca istersen 4000 serisine upgrade edersin.

Birde kuzen muzen ama feci kazık atıyor. O paraya 2. El RX 6800 alırsın.
İkinci el sayılmaz pek. İki hafta anca kullandı. İkinci el işine girmek istemiyorum fazla. AMD de hiç almam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garantisi 1 yıldan fazlaysa alınır. Sıfırı şuan itopya da 9K. 1 Yıldan az garantisi varsa fiyat düşürmeye çalış.
Bu arada alınır yarın öbür gün İntel sürücü mevzularını geliştirirse çok daha iyi bir kart olur.
Sinerji'den alınma. 1 ay anca oluyor.

Bence al 7k ya sat 1k cebinde dursun
Satmak için hiç uğraşamam. Kullanacaksam alırım anca.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,071
İsim
kilan embappe
İkinci el sayılmaz pek. İki hafta anca kullandı. İkinci el işine girmek istemiyorum fazla. AMD de hiç almam.

Intel şu an AMD den daha berbat?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Güzelim Nvidia kartı bırakıp sırf VRAM için stabilite olarak AMD ekran kartlarını aratacak bir karta geçme bence.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,071
İsim
kilan embappe

AMD > Intel işlemcide de, ekran kartında da... Netim bu konuda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emirhan
a750 nin vrami yüksek hali ayıp olmasın diye 3-4 fps yüksek veriyor alınmaz bence onun yerine 6700xt 6800 tercih edin 6700xt ile 30-40 fps 6800 ile çok daha fazla fark var

Güzelim Nvidia kartı bırakıp sırf VRAM için stabilite olarak AMD ekran kartlarını aratacak bir karta geçme bence.
yaw abartmayın kulaktan duyma bilgilerle wattman çözüldü tamamen ayrıca abimde rx570 var 1 kere hata almadı

Fattieh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Fatih Akkuş
Intel şu an AMD den daha berbat?
Neye göre? Lanet olası wattman yok. Kuzenim daha hiç bir sorunla karşılaşmamış mesela.

a750 nin vrami yüksek hali ayıp olmasın diye 3-4 fps yüksek veriyor alınmaz bence onun yerine 6700xt 6800 tercih edin 6700xt ile 30-40 fps 6800 ile çok daha fazla fark var

yaw abartmayın kulaktan duyma bilgilerle wattman çözüldü tamamen ayrıca abimde rx570 var 1 kere hata almadı
AMD hayatta almam hocam.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
AMD > Intel işlemcide de, ekran kartında da... Netim bu konuda.
Şuanda zaten işlemci olarak çok iyiler ekran kartında da üstüne koya koya gidiyorlar bence.
Nvidia'ya yetişmeleri zor ama.

Neye göre? Lanet olası wattman yok. Kuzenim daha hiç bir sorunla karşılaşmamış mesela.
Wattman tamamen şansınıza bağlı ben hiç yaşamadım.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,071
İsim
kilan embappe
Az önce 1 aydır kullanıyor diyorsun. AMD en güncel sunucu kurarsan wattman falan yaşama ihtimalin çok az. Intel sürücüleri berbat. Düzelene kadar inanılmaz f/p olmadığı sürece Intel araç ekran kartı önermem.

Şuanda zaten işlemci olarak çok iyiler ekran kartında da üstüne koya koya gidiyorlar bence.
Nvidia'ya yetişmeleri zor ama.

Wattman tamamen şansınıza bağlı ben hiç yaşamadım.
AMD ekran kartı rekabetinde Nvidia nın 1000-0 gerisinden başladı zaten.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Abarttığım bir konu yok, AMD çöp alınmaz vs de demedim ki bizzat AMD kart kullanıyorum zaten. Ama şu da bir gerçek ki asla Nvidia kartlar kadar stabil çalışamıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,043,723
Üyeler
165,578
Son üye
alper2626