Neler Yeni

Arc A770 16 GB alınır mı?

Fattieh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Fatih Akkuş
Şuanda zaten işlemci olarak çok iyiler ekran kartında da üstüne koya koya gidiyorlar bence.
Nvidia'ya yetişmeleri zor ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wattman tamamen şansınıza bağlı ben hiç yaşamadım.
Hocam rx 580 vardı az çok yaşıyordum ama umursamıyordum. Sonra gidip 5700 xt aldım. Almaz olaydım. Bin pişman oldum. Ondan sonra zaten 3060 Ti'ya geçtim.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,071
İsim
kilan embappe
Hocam rx 580 vardı az çok yaşıyordum ama umursamıyordum. Sonra gidip 5700 xt aldım. Almaz olaydım. Bin pişman oldum. Ondan sonra zaten 3060 Ti'ya geçtim.
RX 5000 serisi sorunlu bir seriydi wattman mevzularının patlak veridiği seridir RX 5000.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Ömer
İkinci el sayılmaz pek. İki hafta anca kullandı. İkinci el işine girmek istemiyorum fazla. AMD de hiç almam.

Sinerji'den alınma. 1 ay anca oluyor.

Satmak için hiç uğraşamam. Kullanacaksam alırım anca.
3060ti dan geçmeye değmez amd almiyacaksan bunu alman çok boş olur

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,071
İsim
kilan embappe

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Neye göre? Lanet olası wattman yok. Kuzenim daha hiç bir sorunla karşılaşmamış mesela.
Çökme sorunlarını vs geçtim daha oyunları optimize çalıştıramayan kartlar bunlar, adamlar valorantta başka bir kartla 300-400-500FPS akarken bununla 150-200FPS anca alıyorlar mesela. GOW da kart %80 kullanımlari hiçbir darboğaz olmamasına rağmen çok çok nadir geçiyor. AMD bir kartla bu tarz sorunlar yaşamazsın mesela. Ondan da öte bundan sonraki oyunları da düzenli optimize etmeye devam etmeleri gerek, Intel ben bu işi bırakıyorum derse bu kartlar herkesin elinde patlar.

Doyl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Doyl
İkinci el sayılmaz pek. İki hafta anca kullandı. İkinci el işine girmek istemiyorum fazla. AMD de hiç almam.

Sinerji'den alınma. 1 ay anca oluyor.

Satmak için hiç uğraşamam. Kullanacaksam alırım anca.
Amd almam diyorsan inteli göz önünde bulundurmaman lazım zaten

Fattieh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Fatih Akkuş
Çökme sorunlarını vs geçtim daha oyunları optimize çalıştıramayan kartlar bunlar, adamlar valorantta başka bir kartla 300-400-500FPS akarken bununla 150-200FPS anca alıyorlar mesela. GOW da kart %80 kullanımlari hiçbir darboğaz olmamasına rağmen çok çok nadir geçiyor. AMD bir kartla bu tarz sorunlar yaşamazsın mesela. Ondan da öte bundan sonraki oyunları da düzenli optimize etmeye devam etmeleri gerek, Intel ben bu işi bırakıyorum derse bu kartlar herkesin elinde patlar.
Daha yeni çıktığı için bence normal. Çoğunu toparladı sayılır zaten. İntel'in bırakacağını sanmam. Üstelik gelecek yıl yeni seri getirecek iken hiç sanmam.

Top Bottom