Oyun için 5800x3d daha iyi5800x3d ile 5900x
Zor uv gerekebilir.ancak soğutma için masraf yapmak istemiyorum şuanki soğutmam gayet yeterli gibi geliyor, sizce oyunlarda ve render işlerinde bu işlemcileri soğutur mu soğutucum ?
Uv ile kurtarır diye düşünüyorum ancak en kısa zamanda sağlam bir sıvı soğutma almanızı öneririm.harbiden çok sıkıntı, bilgisayarda işlemcinin üst kısmına 1 fan daha takıcam , birde mx-4 macun saıtn alıcam bakalım belki birşeyler olur.
yetmez kaliteli bir sıvı soğutucu lazım5800x3d ile 5900x arasındayım, ancak soğutma için masraf yapmak istemiyorum şuanki soğutmam gayet yeterli gibi geliyor, sizce oyunlarda ve render işlerinde bu işlemcileri soğutur mu soğutucum ?
takip edip bakıcam sık sık, ama ben valorant vs oynuyorum işlemci tam yükte çalışmayacak ki hiç bir zaman , valorant, lol , rust v.sUv ile kurtarır diye düşünüyorum ancak en kısa zamanda sağlam bir sıvı soğutma almanızı öneririm.
İşlemci tabanlı oyun valorant.İşlemci tam yükte çalışır yüksek ihtimal,fps'inizi ayarlarda monitör hz'nizin 20 fps daha yukarısına sabitleyin böylece gereksiz çalışmaz işlemci.takip edip bakıcam sık sık, ama ben valorant vs oynuyorum işlemci tam yükte çalışmayacak ki hiç bir zaman , valorant, lol , rust v.s