Arctic freezer 7x ve i5-14600kf

berry3421

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar intel i5-14600kf işlemcisini aldım ve soğutucu olarakta arctic freezer 7x tercih ettim henüz yeni sipariş ettim fakat internette çok fazla kullanana rastlamadım ortalama kaç derece sıcaklık görürüm içinizde kullanmış olan varsa bilgi verebilir mi

Hocam 14600 çok ısınan bir işlemci, o hava soğutma yeterli olmayabilir. 360mm sıvı soğutucuya bütçe çıkarabiliyorsanız arcticin sıvı soğutucuları sık sık indirime giriyor

O soğutucu o işlemciye yetersiz kalır. Asgari thermalright phantom spirit alman lazım.

Hocam 14600 çok ısınan bir işlemci, o hava soğutma yeterli olmayabilir. 360mm sıvı soğutucuya bütçe çıkarabiliyorsanız arcticin sıvı soğutucuları sık sık indirime giriyor
hocam vatana gitsem uygun bi sıvı soğutucu bulabilir miyim peki

hocam vatana gitsem uygun bi sıvı soğutucu bulabilir miyim peki
Elden vatana gidip almaktansa internetten çok daha mantıklı ürünleri daha uygun fiyatlara bulursunuz hocam önerim arctic liquid freezer ıı 360 mm, bende bunu kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O soğutucu o işlemciye yetersiz kalır. Asgari thermalright phantom spirit alman lazım.
veya bütçe çıkmıyorsa da bu arkadaşın dediği gibi bu hava soğutucu bir nebze de olsa kurtarır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,631
Üyeler
183,149
Son üye
berk75
Geri