- Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazon'dan alınca normal ile A-RGB olan arasında 500 lira fark varHocam param normale yetiyor
Amazon'dan alınca normal ile A-RGB olan arasında 500 lira fark varHocam param normale yetiyor
Link atabilirmisiniz rica etsem ?Amazon'dan alınca normal ile A-RGB olan arasında 500 lira fark var
Hocam eğer elime para geçerse rgb li olanı alıcam ama şu anlık rgbsiz düz olanı alıcamhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07XT8X6J7/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1
https://www.amazon.com.tr/Arctic-Liquid-Freezer-RGB-AR-ACFRE00101A/dp/B08WRWNNZ9/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=28X7NO551EKR2&keywords=Arctic+Liquid+Freezer+II+-+360&qid=1693133555&s=computers&sprefix=arctic+liquid+freezer+ii+-+360,computers,125&sr=1-2&th=1
@I'm GANDALF
Bu arada normal olanı al, suan sipariş veriyorum. Şöyle bir problem var kargo paketleme gibi ücretleri katınca normal olanı zaten 4300'e geliyor. RGB olanı alsak 5000'e geliyor. Aradaki farkı vermeye gerek yok.Hocam eğer elime para geçerse rgb li olanı alıcam ama şu anlık rgbsiz düz olanı alıcam
360 al kankam ileriye dönük hem yatırım yapmış olursun hemde kafan aşırı derece rahat kullanırsın bence 360 alMerhaba arkadaşlar, AMD Ryzen 5 7600x işlemcim için satın aldığım Arctic Liquid Freezer II 280mm sıvı soğutucuyu corsair 4000D (360mm sıvı soğutucu desteği var) kasaya takmak istediğimde ramler ile çakışıyor. 0 olsa bir şekilde hallerdim ama 0.9mm gibi bir fark var arada bunu kapatmak mümkün değil.
Burada yapabileceğim birkaç yol var
1- Sıvı soğutucuyu öne takmak ama kimse önermiyor performans kaybı ve soğutucunun ömrünün daha hızlı bittiğinden dolayı
2- aynı modelin 240mm sıvı soğutucu olan modelini satın almak
Sizce bu işlemciyi 240mm alırsam soğutabilir miyim? 360mm olan modelini mi almamı önerirsiniz? hiç gerek yok diyorsanız önerilerinizi bekliyorum.
hocam sıvı soğutma bölümü derken nereyi kast ediyorsunuz ?Arkadaşlar malesef aldığım Corsair 4000D airflow kasanın sıvı soğutma bölümüne 360mm sıvı soğutucu sığmıyormuş, bunu ön göremedim o yüzden siparişi iptal ettim. Sizce 240mm arctic liquid freezer mı alıyım, uzun süre kullanabilir miyim ryzen 5 7600x ile. Soğutabilir mi ? Çoğu arkadaş 240 yerine 360 önermişti. Ne önerirsiniz?
Teknobiyotik rev3 gönderiyor gibi yorumlar yazılmış amazon’da. Ne yapmalıyım?
orası 280 mm e kadar mı destekliyor ?Kasanın tavanı sıvı soğutma fanlarının olacağı yer orası.
evet eğer ramlerin uzunsa kesinlikle çakışıyor. 240mm dışında kullanmak zor corsair 4000D airflow kasada.orası 280 mm e kadar mı destekliyor ?