almayı dener misin bir bende hata veriyor adresi vesayre yazıyorum kart bilgileri-ödeme bölümüne geçmiyor420yi alsam mı zor duruyorum
ben daha demin aldım hocam sorun çıkmadıalmayı dener misin bir bende hata veriyor adresi vesayre yazıyorum kart bilgileri-ödeme bölümüne geçmiyor
Valla kasa almak gerekiyor o biraz düşündürüyor ama fiyat çok cazip gelince alıyorsun biraz daha düşün420yi alsam mı zor duruyorum
brave den dolayıymış chromedan denedim şimdi saçmalıkben daha demin aldım hocam sorun çıkmadı
https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...red-glass-usb-30-e-atx-mid-tower-kasa-p-50192 be buna bide lancool 3 e bakıyorum lancool 2 den dolayı lancool 3 den yana gönlüm ama deepcool da güzel baya kullanışlı duruyor.arkadaşlar 420mm destekli alabileceğimiz en f/p kasa nedir
aldım şimdialmayı dener misin bir bende hata veriyor adresi vesayre yazıyorum kart bilgileri-ödeme bölümüne geçmiyor
valla hocam fiyat iyiydi 240 destekleyen kasama 420 sogutma almak durumunda kaldım bendemini itx sistem toplayacaktım 420 mm sıvı soğutma aldım ani bir karar değişikliği oldu
2 kasayı uc uca eklesen 1 soğutucu sığmayacakaldım şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
mini itx sistem toplayacaktım 420 mm sıvı soğutma aldım ani bir karar değişikliği oldu
SFX psu fiyatları çıldırttı ya başlarım mini itx'ine2 kasayı uc uca eklesen 1 soğutucu sığmayacak![]()