ConquerorXIV
80+ Gold
sığar.Vento VG12AL kasaya 360 lık sığarmı acaba?
sığar.Vento VG12AL kasaya 360 lık sığarmı acaba?
Valla videosuna baktım heryeri demonte yani ona sığdıramazsak hiçbir kasaya sığmaz gibi fiyatına rağmen 3 farklı modda kurulan bir kasa çok hoşuma gitti sök tak kasaları severimbu morpheus baya güzel kasa ama sığar mı acaba pek incelemesi yok
Ne kadara satabilirim hocam sizce?420 çok daha mantıklı, satıp geçmek mantıklı olur.
Al al fanları söksen bile soğutur 5600 ü geleceğe yatırımStoğu bitirin yaaa, zor tutuyorum kendimi
Benimde aklıma geldi sabahtan beri takip ediyorum ne zaman bitecek diye. Bu arada benimki kargoya verilmişmilletin haberi mi olmadı yoksa stok sayısı mı fazla anlamış değilim nasıl hala stoklar duruyor
al hocam all oc yaparsın 7500f'eStoğu bitirin yaaa, zor tutuyorum kendimi
Öne sığar.XPG Defender Pro'ya 360mm sığar mı?
3K sı var.Ne kadara satabilirim hocam sizce?
takas yönetimi hem daha hızlı hem daha karlı. yaz bilgisayar toplayan birinin ilanına, bir monitör vs satılması kısa süren her hangi bir şey takas yap.Evet benimde lancool 2 ve msi mpg k240 ı satmam lazım hızlıdan fiyat ne yazayım
üst desteği yok 360mm.@HacıSOFU önde normal fanlar var, üste sığmaz mı? Sığmazsa 280 mi almalıyım, 240 mı?
bunun radyatörü kalın ramlere çarpabilir kasanda dikkat et ona da.üst desteği yok 360mm.