swindler
80+ Bronze
- Katılım
- 19 Mayıs 2020
- Mesajlar
- 1,435
- Reaksiyon skoru
- 510
Hocam aldim 360 ı. Kasa bitfenix beyaz atx kasa ön fanları çıkarıp takıcam da umarım güzel durur.Öne takarsın 360 varken alınmaz.
Hocam aldim 360 ı. Kasa bitfenix beyaz atx kasa ön fanları çıkarıp takıcam da umarım güzel durur.Öne takarsın 360 varken alınmaz.
Niye söyledinizki şimdi bunuÖne takılan 360 sıvı soğutmalar bence çok çirkin duruyor.
360 sığıyor gözüküyor tabi bu ürün biraz kalın ama illaki sığarThermaltake S200TG kasa var ön kısmı biraz dar geldi sizce sığar mı?
Alıntıyı görüntüle
İç hacmi daha küçük, elle ölçerken bile daha küçük geldi bana. Baya radyatör kalın yorumu da gördüğüm için tereddütte kaldım. Alayım en kötü iade ederiz / satarız. Kurulumda sorun çekmem umarım360 sığıyor gözüküyor tabi bu ürün biraz kalın ama illaki sığar
Valla fiyatlar okadar iyiki ikinci el fiyatlarından düşük al bence hertürlü bak ben kendi kasamı soğutmamı satıcam 420m destekli kasa almak içinİç hacmi daha küçük, elle ölçerken bile daha küçük geldi bana. Baya radyatör kalın yorumu da gördüğüm için tereddütte kaldım. Alayım en kötü iade ederiz / satarız. Kurulumda sorun çekmem umarım![]()
Ama öyle hocam cidden çok çirkin duruyor.Niye söyledinizki şimdi bunu![]()
upBeyler işlemci ryzen 5 7500f soğutucu thermalright peerless assassin 120 se sıcaklık böyle 360 düz olanı aldım kaç derecelere düşer sizce farkı ne kadardır