Arkadaşlar 360 ın rahat sığacağı fiyat performans güzel kasa tavsiyesi varsa alırım bizim emektar p360a ya sığmıyor bu soğutma bütçe maksimum 4 bin
CH560.Arkadaşlar 360 ın rahat sığacağı fiyat performans güzel kasa tavsiyesi varsa alırım bizim emektar p360a ya sığmıyor bu soğutma bütçe maksimum 4 bin
Birde 3. Seri ile 2. Seri arasında ne gibi farklar varYüksek ihtimalle hallederler.
3. Seri performansı daha iyi.Birde 3. Seri ile 2. Seri arasında ne gibi farklar var
81 değil Max 70 falan görür.Arkadaşlar , Gamepower Iceberg 360mm ve R7 5800x3d ve -30 undervolt var, PUBG gibi oyunlarda 70-74 derece falan oluyor afterburnerde en son 81 olmuş maks sizce normal mi, ona göre bunu alayım? kaç derece vs değişir bilen arkadaşlar var mı acaba "kasam ch510 digital"
Arkadaşlar 360 ın rahat sığacağı fiyat performans güzel kasa tavsiyesi varsa alırım bizim emektar p360a ya sığmıyor bu soğutma bütçe maksimum 4 bin
Teşekkürler ozaman ben yurt dışı getirteyim3. Seri performansı daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
81 değil Max 70 falan görür.
Kardeşim şimdi burdan aldıkmı geliyormu ürün ?Birde 3. Seri ile 2. Seri arasında ne gibi farklar var
Ona sığmaz la.al arkana bile bakma
![]()
Asus TUF Gaming GT301 Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
Asus TUF Gaming GT301 Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Zoko King 7 x 12 CM Kumandalı ARGB Fanlı Oyuncu Kasa Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Zoko King 7 x 12 CM Kumandalı ARGB Fanlı Oyuncu Kasa Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Gümrükte vergi de binmez mi buna?Kardeşim şimdi burdan aldıkmı geliyormu ürün ? Alıntıyı görüntüle
Ben tek fanli kule tipi ve kasa da egzoz dışı fan yokken turboda o değerleri anca görüyorumHocam kasa hava akışı gayet iyi ama bende çözemedim kaliteli macun aldım 80 leri görüyordu 70 lere indi önler altlar yanlar içeri üst ve egsoz dışarı veriyor toplam 11 adet fan var
Bilmiyorumki işte binmiyorsa efsane olurGümrükte vergi de binmez mi buna?
Biner.Bilmiyorumki işte binmiyorsa efsane olurÖdeme ekranına bi gideyim ben