ikili kol muGerekirse kasayı keserik yeğen deseydin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elimde monitör kolu var satayım bende alacağım. yeter!
40CM uzunlukta, 6CM kalınlıkta sıvı soğutmamız olsun
ikili kol muGerekirse kasayı keserik yeğen deseydin
Elimde monitör kolu var satayım bende alacağım. yeter!
40CM uzunlukta, 6CM kalınlıkta sıvı soğutmamız olsun
Lancool 3 e zor sığıyor fan ws cıkarıp takıyorlar acaba DeepCool MORPHEUS a nası rahat olurmu inceleme videosuda yokAl geç. 420MM al.
Kasayı da soğutucu ya uyumlu alırsın.
Çok Kalitelidir Arctic.
Evet İnvision MX400ikili kol mu
Kardeşim ben ondan 3 tane aldım 2 sini sattım hala nasıl sakladın :SEvet İnvision MX400
Sığar görünüyor.Lancool 3 e zor sığıyor fan ws cıkarıp takıyorlar acaba DeepCool MORPHEUS a nası rahat olurmu inceleme videosuda yok
KıyamadımKardeşim ben ondan 3 tane aldım 2 sini sattım hala nasıl sakladın :S
3 serisi 3500 e geliyorsa onu al.Bunun üst modelini arctic 3 serisini yurtdışından 3500 civarına getirtmek mi mantıklı bu 2. Seriti almak mı mantıklı hangisi daha iyi bilgisi olan var mı? Birde yurt dışından alınan arctic garantisi oluyor mu
Garanti çokda önemli değil zaten tr firmaları genelde suçu bizde aradığı için Önemli olan bozulmamasıBunun üst modelini arctic 3 serisini yurtdışından 3500 civarına getirtmek mi mantıklı bu 2. Seriti almak mı mantıklı hangisi daha iyi bilgisi olan var mı? Birde yurt dışından alınan arctic garantisi oluyor mu
PMden link atabilir misin reis bakayım ilanaEvet İnvision MX400
90 euro olması lazım hocam arctic kendi sitesinde birde kendi sitesinden alsam almanyadan faturalı bir sıkıntı olduğunda arctic ile iletişime geçsem hallederler mi3 serisi 3500 e geliyorsa onu al.
Garantisi olmasa nolacak
hocam arctic kendi sitesinde birde kendi sitesinden alsam almanyadan faturalı bir sıkıntı olduğunda arctic ile iletişime geçsem hallederler miGaranti çokda önemli değil zaten tr firmaları genelde suçu bizde aradığı için Önemli olan bozulmaması
Yüksek ihtimalle hallederler.90 euro olması lazım hocam arctic kendi sitesinde birde kendi sitesinden alsam almanyadan faturalı bir sıkıntı olduğunda arctic ile iletişime geçsem hallederler mi
hocam arctic kendi sitesinde birde kendi sitesinden alsam almanyadan faturalı bir sıkıntı olduğunda arctic ile iletişime geçsem hallederler mi
Dayı inan bilmiyorum tecrübem yok ama Tr firmalarından daha ilgili çözeceklerine inanıyorum. Süreç uzun olsada.hocam arctic kendi sitesinde birde kendi sitesinden alsam almanyadan faturalı bir sıkıntı olduğunda arctic ile iletişime geçsem hallederler mi