Bayramdurmus
80+ Bronze
Ne zaman sipariş verdinizGeldi
Ne zaman sipariş verdinizGeldi
Ben anlamam OC yazıyorsa tmmdır bu işOc değil QC![]()
ARGB siz olanda barkotun yanında var QC yazısı. Kutu biraz deforme olmuş görünüyor. Ya zamanında çok stok yaptılar III seri çıktı diye ellerinden çıkarmaya çalışıyolar yada aklıma kötü şeyler geliyorKardeşim OC yazıyormu kutuda üstünde :ASDa
İnventus iyidir o tarz şeylerle uğraşmaz orda belirttiğine göre yapmazlar herhalde bende merak ettim var mı QCBen anlamam OC yazıyorsa tmmdır bu işTabi adam cıktı alıp kendi yapıştırmadıysa türk firmaları yapabilir
![]()
Ya zaten sonradan yapıştırma olur kendileri de yapsa yeni kutu üreteceklerini sanmıyorum şahsenİnventus iyidir o tarz şeylerle uğraşmaz orda belirttiğine göre yapmazlar herhalde bende merak ettim var mı QC
Bizde 4 gibi sipariş verdik daha kargoya vermedilerİkisinde de QC var dün 15.30 civarında sipariş vermiştim
Muhtemelen yüksek kurdan stok çektiler baktılar kur yürümüyor stok çıkarıyorlar elden. Dünden beri bitmediğine göreARGB siz olanda barkotun yanında var QC yazısı. Kutu biraz deforme olmuş görünüyor. Ya zamanında çok stok yaptılar III seri çıktı diye ellerinden çıkarmaya çalışıyolar yada aklıma kötü şeyler geliyor
Artic olayı tam yükte bile rahatsız edici ses çıkarmaması ve malzeme kalitesi yüksek ayrıca pompa hızı 3000 olduğuna bakmayın pompa kanat bıçağı 2.5mm ayrıca 40mm ayrıca pompa fanı var.Sizce bu mu daha iyi yoksa artic düz 360 mm mi
Zaten bekleyecek ikisi de kasa yokBizde 4 gibi sipariş verdik daha kargoya vermedilerçok talep geldi galiba
Radyatörü araba radyatörü gibi kalın fan takmasan bile pasif soğutur kendiniArtic olayı tam yükte bile rahatsız edici ses çıkarmaması ve malzeme kalitesi yüksek ayrıca pompa hızı 3000 olduğuna bakmayın pompa kanat bıçağı 2.5mm ayrıca 40mm ayrıca pompa fanı var.
Arctic daha iyi.Sizce bu mu daha iyi yoksa artic düz 360 mm mi