ChristianSerratos
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Fark edilir gibiFark etmezlerse sorun yok![]()
Fark edilir gibiFark etmezlerse sorun yok![]()
etik olmaz14 gün için de kosulsuz iade var diyor ben gelen macunu kullandım iade hakkım var mı acep
Zaten güzel indirim 360 ve 420 de var 240 normal gibi geldi240mm ile çok fark yok ama 360 ve 420lik yüksek işlemciye sahip olanlar için kesin alınır
evet bence de 240a biraz daha bir şeyler yapsalar güzel olurmuşZaten güzel indirim 360 ve 420 de var 240 normal gibi geldi
fark olur ama devasa bir fark bekleme 63 - 64 civarına düşer muhtemelenBeyler işlemci ryzen 5 7500 f thermalright peerless assassin kullanıyorum sıcaklık böyle 360mm alıp taksam çok fark eder mi sipariş verdim fakat kararsız kaldım
Kardeşim bu fiyata müq 360mm sıvı soğutma hele bu marka sıcaklık ve ses olarak çok fark eder tabii ki kasana ve ortama bağlı olarak ama çağ atlamış olacaksın. Ha dersen gerek yok kargoyu kabul etme iade olsun ama ikinci el fiyatından ucuza satılıyor bilmedim.Beyler işlemci ryzen 5 7500 f thermalright peerless assassin kullanıyorum sıcaklık böyle 360mm alıp taksam çok fark eder mi sipariş verdim fakat kararsız kaldım
Ürünü test etmek için mecbur kullanmak zorundaydım etiklik bir durum olduğunu düşünmüyorumetik olmaz
o zaman kendi termal macununu kullanır test edersin , kutu içeriğindeki tekrar kullanıma uygun olmayacak ürünler kullanılmaz , iade ettiğinde alan adam termal macun görmese ne yapacakÜrünü test etmek için mecbur kullanmak zorundaydım etiklik bir durum olduğunu düşünmüyorum
mx6 alır koyarım kutunun içine hocam çok dert değil ücretini de düşebilirlero zaman kendi termal macununu kullanır test edersin , kutu içeriğindeki tekrar kullanıma uygun olmayacak ürünler kullanılmaz , iade ettiğinde alan adam termal macun görmese ne yapacak
Firma zaten sorun yapmaz muhtemelenmx6 alır koyarım kutunun içine hocam çok dert değil ücretini de düşebilirler
Ürününün performansını mı beğenmediniz çok mu sesli calışıyormx6 alır koyarım kutunun içine hocam çok dert değil ücretini de düşebilirler