Neresini keseceksiniz hocamyoo sığmıyor ben kesicem
Neresini keseceksiniz hocamyoo sığmıyor ben kesicem
akvaryum kasaya nasıl sığmadı hocam bende 360 ARGB modeli aldım zoko king kasa da seçeneklerim arasındaydı boy olarak mı sığmadı en olarak mı? kasa gözüme büyük geliyordu çünkü iç hacim bakımındanyoo sığmıyor ben kesicem
Kullanıyorum.Işıksız 360 olanı alıp kullanan var mı acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
up son 4 saat
Knk çok kararsız kaldım dayanamadım yinr aldım rgb modeli pompa yönü hiç hoşuma gitmedi pişman eder mi acabaKullanıyorum.
Etmez. Ne varmış pompasında?Knk çok kararsız kaldım dayanamadım yinr aldım rgb modeli pompa yönü hiç hoşuma gitmedi pişman eder mi acaba
Bende zoko king var cooler master 360l takılı suan üst tarafta arctic insallah sığarakvaryum kasaya nasıl sığmadı hocam bende 360 ARGB modeli aldım zoko king kasa da seçeneklerim arasındaydı boy olarak mı sığmadı en olarak mı? kasa gözüme büyük geliyordu çünkü iç hacim bakımından
Düz geliyor ya diğerleri gibi yandan değilEtmez. Ne varmış pompasında?
420 argb benimkiakvaryum kasaya nasıl sığmadı hocam bende 360 ARGB modeli aldım zoko king kasa da seçeneklerim arasındaydı boy olarak mı sığmadı en olarak mı? kasa gözüme büyük geliyordu çünkü iç hacim bakımından
soğutucun gelince güncelleme yazar mısın veya resimde olur sığarsaBende zoko king var cooler master 360l takılı suan üst tarafta arctic insallah sığar
kasanın arkası anakart soketlerinin üstüNeresini keseceksiniz hocam
Benim ki sıcak çalışıyor gibi çözemedim cine testinde çoklu çekirdekte en yüksek 80 derece görüyor 7500f ileHayırlı olsun