Benim fanlar içeride radyatör dışarıya bakıyor bir problem yok, bilmiyorum tabii diğer türlümü yapmak lazımdaLa fanları dışa, radyatörü içe koyacaksın.
Benim fanlar içeride radyatör dışarıya bakıyor bir problem yok, bilmiyorum tabii diğer türlümü yapmak lazımdaLa fanları dışa, radyatörü içe koyacaksın.
Foto atar mısın?Benim fanlar içeride radyatör dışarıya bakıyor bir problem yok, bilmiyorum tabii diğer türlümü yapmak lazımda
Hayırlı olsunDayanamadım aldım ben de hayırlısı olsun bakalım.
Şöyle paint ile anlatıcam, kasanın önünde takılı sıvı soğutma ve bu şekilde fanları değiştirdikten sonra 60 derece üstüne çıkmıyor rainbowda r7 5800x3d işlemcim.Foto atar mısın?
Fanlar nereye üflüyor belli değil paint ile çok anlaşılır olmuş (!)Şöyle paint ile anlatıcam https://prnt.sc/N_3pH2ppm0oa
Fanlar dışarıdan temiz hava alıyorFanlar nereye üflüyor belli değil paint ile çok anlaşılır olmuş (!)
Dışa koysan daha iyi olur.Fanlar dışarıdan temiz hava alıyor
Dışarıya hava atıyorken daha çok ısınıyordu, böyle daha iyi soğutmaya başladı yani 8-9 derece fark etti ki ekran kartım zaten aldı başını gidiyor 80 81 82 derecelerde, evga ftw3080 , oda çok sıcak olduğunda böyle olmaya başladı 33 derece odaDışa koysan daha iyi olur.
aldınız mı bende de aynı kasadan var uyarsa alıcağımhee aydınlanma yaşadım şuan fakir nerden bilsin sıvı soğutmayı saolun hocam buna rahatlıkla olur o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
yoo sığmıyor ben kesicemZoko king üst kısma sığıyormu bu sıvı soğutma.?
Aldım hocamda gelene kadar indirim biter işin sonunda yeni kasa alıcam gibi ben ama bilmiyorum o kadar büyük bir kasanın içine nasıl sığmıyor anlamadımaldınız mı bende de aynı kasadan var uyarsa alıcağım