Aynı fiyat degil sanırım Bi tık daha yüksekÜrünler tekrar indirime girmiş
Evet bir tık daha yüksek ama yine uygun fiyatAynı fiyat degil sanırım Bi tık daha yüksek
Dostum konudan alakasız arctic sıvı soğutma radyatör borusunu çıkarabiliyormuyuzSözde bu yıl içinde gelecek.
Reis sende 7500f var değil mi cine r23 değeri kaç çıktıDostum konudan alakasız arctic sıvı soğutma radyatör borusunu çıkarabiliyormuyuz
Benim işlemci sıkıntılı yüksek voltajda 1.4 değerde çalışıyor 80 derece çıktı tabii kasamda hiç fan yok ve akvaryum kasaReis sende 7500f var değil mi cine r23 değeri kaç çıktı
Zahmet olmassa şuan ki sisteminle aynı testi yapıp voltaj ve watt değerlerini atabilirmisin banaReis sende 7500f var değil mi cine r23 değeri kaç çıktı
Benim işlemci sıkıntılı yüksek voltajda 1.4 değerde çalışıyor 80 derece çıktı tabii kasamda hiç fan yok ve akvaryum kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zahmet olmassa şuan ki sisteminle aynı testi yapıp voltaj ve watt değerlerini atabilirmisin bana
bu şekil doğru mu hocamBenim işlemci sıkıntılı yüksek voltajda 1.4 değerde çalışıyor 80 derece çıktı tabii kasamda hiç fan yok ve akvaryum kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zahmet olmassa şuan ki sisteminle aynı testi yapıp voltaj ve watt değerlerini atabilirmisin bana
Sizin işlemci de sıkıntılı 90 watt ve 5ghz çekmiyor ayarları ryzen masterden kurcaladiniz galiba
Ben hiç uğraşmadım ayarlarlaSizin işlemci de sıkıntılı 90 watt ve 5ghz çekmiyor ayarları ryzen masterden kurcaladiniz galiba
Ben bir kere bios sıfırladım ayarlarını işlemci 90watt 5ghz cikmamaya başladı daha çözemedim ayrıca soğutucu nedirBen hiç uğraşmadım ayarlarla
bilgim yok.Dostum konudan alakasız arctic sıvı soğutma radyatör borusunu çıkarabiliyormuyuz