Neler Yeni

🔥İndirim ARCTIC Liquid Freezer II - 360 A-RGB 3418TL

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,381
İsim
Hacı

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
Selim
Termal macunu yanlış sürmüşsün line tarzında sür yaymakla uğraşma öyle dene tekrar soğutucu arızalı olabilir o ısılar normal değil
Am5 braked Alacam bu taşma derdiyle uğraşamam birde macun sürme aparatı varmış düz ince şekilde sürüyormussun onu deneyeceyim

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,381
İsim
Hacı
Am5 braked Alacam bu taşma derdiyle uğraşamam birde macun sürme aparatı varmış düz ince şekilde sürüyormussun onu deneyeceyim
Braket de sıcaklığı düşürüyor :D

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Murat Cemal
hocam kafayı yiyorum 3 gündür, ryzen 5 5500 ile 1.36v 4.45ghz ve 95w çekiyor prime 95 testinde. 86 dereceleri görüyorum. argb'siz modeli kullanıyorum
termal macun mx 6 ekran kartınada sürdüm ondada 4-5 derece bir artış oldu son zamanda rtx 3060ti'a ve bu soğutucuyla kullandım macunu
macunu geçen sene eylül ekim gibi almıştım o zamandan beri yatıyor.

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Enis
Taşma derdi ne hocam? Taşma derdi diye bir şey yok ve o braket amd de hiç işe yaramıyor. Boşa para verme. Termal macunu olabildiğince az sür. Karışım falan yapma.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
Selim
Taşma derdi ne hocam? Taşma derdi diye bir şey yok ve o braket amd de hiç işe yaramıyor. Boşa para verme. Termal macunu olabildiğince az sür. Karışım falan yapma.
Valla az sürüyorum sonra bi bakmışım kenarlara kadar macun akmış birde içim rahat etmiyor o boşluklar olunca 😄 zaten gereksiz 8k aksesuar parası harcadım ona da bi 300tl harcasam koymaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani o daha Serin çalışır 😅
Yeni işlemciler ne zaman geliyor ki onu mu beklesem

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,381
İsim
Hacı
Valla az sürüyorum sonra bi bakmışım kenarlara kadar macun akmış birde içim rahat etmiyor o boşluklar olunca 😄 zaten gereksiz 8k aksesuar parası harcadım ona da bi 300tl harcasam koymaz

Sözde bu yıl içinde gelecek.

Neleda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yavuz
Selam dostlar. Şu aşağıdaki linkteki kasadan var bende. Bu kasaya 360mm sığdırabilir miyim ? Konum olarak sıvı soğutucu fanlarını kasa önüne mi üst kısma mı takmam gerekiyor nasıl yapmalıyım ?

suan kullandıgım sıvı soğutucu aşağıdaki linkteki ve soğutucu fanları kasa üstüne monteli. Kasa önündeki 3 tane 120mm lik fanlar ne olacak eğer 360mm kasa önüne takarsam ?

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Enis

hocam senin sogutma da pompa arızası falan olabilir o derece hiç normal degil isi bilen birisiyle beraber test et derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge
Top Bottom