işte bunlar muhtemelen gerçekten iade olan ürünler olacak3200 kusür lira 360mm olanı düşmüş tekrar fiyatları...
Netişte bunlar muhtemelen gerçekten iade olan ürünler olacak
Kimi sıfır kimi deformeli geldialan arkadaşlar ürünleriniz sıfır iade ürünleri olarak gelmedi değil mi ?
İade ürün dedikleri boyasını tam almamışlar o. Sıfır.alan arkadaşlar ürünleriniz sıfır iade ürünleri olarak gelmedi değil mi ?
Benim de radyatörde ufak eziklik vardı elle düzelttim.Kimi sıfır kimi deformeli geldi
O radyatör kanalları cok hassas zaten düzeltilir sıkıntı yok ama işte üzüyor insanı deformeli ürün görmesi cizik ezik wsİade ürün dedikleri boyasını tam almamışlar o. Sıfır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim de radyatörde ufak eziklik vardı elle düzelttim.
Sıfır geldi benimki çizik dahi yoktu.alan arkadaşlar ürünleriniz sıfır iade ürünleri olarak gelmedi değil mi ?
benim de üst tarafın da siyah kısımlarında cizikler mevcuttu radyatör de ufak bükükler vardı ama yine de iade etmedimO radyatör kanalları cok hassas zaten düzeltilir sıkıntı yok ama işte üzüyor insanı deformeli ürün görmesi cizik ezik ws
Ustam 1 cm den sığmıyor bir cm cam tarafına kaydırabilsem radyatörü sıkıntısız olacak nasıl yapayım sizceevet, kalın saclı ama olduğu kadar bir kaç mm esnetip anakartı söküp radyatörü montajlayıp sonra anakartı sıkıştırarak yapılabilir zaten kasanın orta direği olmadığından üst plaka sallanıyor.
kaydırabiliyorsan kaydır başka çaren yok zatenUstam 1 cm den sığmıyor bir cm cam tarafına kaydırabilsem radyatörü sıkıntısız olacak nasıl yapayım sizce
Dostum soğutucu geldi miReis sende 7500f var değil mi cine r23 değeri kaç çıktı
Warcy kasa mi ?Ustam 1 cm den sığmıyor bir cm cam tarafına kaydırabilsem radyatörü sıkıntısız olacak nasıl yapayım sizce