Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Takipteyim hepsini düşerse direk konu açarım zaten.aga soketin üstündeki fan ne öyle çok iyimiş bide rgb olsa
Takipteyim hepsini düşerse direk konu açarım zaten.aga soketin üstündeki fan ne öyle çok iyimiş bide rgb olsa
Corsair H150i Elite Cappellix bundan iyi değil mi?Bundan iyi yok sanırım. 420mm olanı var sadece.
Buna yetişen sadece Galahad var galiba.Corsair H150i Elite Cappellix bundan iyi değil mi?
nasıl ya benim sıvı soğutmaya baktım bundan iyi performans gösteriyordu.Buna yetişen sadece Galahad var galiba.
Bundan iyi yok sanırım. 420mm olanı var sadece.
Değil.Corsair H150i Elite Cappellix bundan iyi değil mi?
Am5ÇÖÖÖÖKKKKKKKKK
Arctic Liquid Freezer II - 360 Intel/AMD İşlemci Destekli PWM Sıvı Soğutucu (AR-ACFRE00068A) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Arctic Liquid Freezer II - 360 Intel/AMD İşlemci Destekli PWM Sıvı Soğutucu (AR-ACFRE00068A) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bunun da kronik sıkıntısı var pompa tıkanması. Vızır vızır ötüyorda ben silent da asla duymuyorum o kasanın dışına gelmiyor sesi.Değil.
İkisini de kullandım H150i vızır vızır ötüyordu.
Bunu 5600 ile fix %40 da kullanıyordum gayet sessizdi. Ağır yükte bilgisayar fısıldama gibi bi ses çıkarıyordu o kadar.
Ne normali hayvan gibi indirim var2300 TL diyor bu fiyat normalmi buna?
Ben arctic daha iyi diye biliyorum. İkisinin olduğu video buldum. Başka videolarada bak tek bir video yetmez.nasıl ya benim sıvı soğutmaya baktım bundan iyi performans gösteriyordu.