ConquerorXIV
80+ Gold
imkanı yok gibiSence
imkanı yok gibiSence
Onu bilmiyorum eğer yurtdışından ücretsiz arızalı led modül kafasını gelmeseydi LT720 alma gibi planım vardı.Gidip Aqua alalım o zaman. 1800 TL civarına satıyordu incehesap değişik.
Bende öyle düşünüyorumimkanı yok gibi
Cougar helor falanda değil Aqua yazıyor direk. Tamam aqua kötü değil ama Arctic kadar iyi değil.Onu bilmiyorum eğer yurtdışından ücretsiz arızalı led modül kafasını gelmeseydi LT720 alma gibi planım vardı.
2 günde taa netherlands buraya uçakla gönderdiler sağ olsun corsair baya ilgililer.
ML fan var abi sesli ama rulman sesi yok.Sıvı soğutma direkt sıcaklığa göre kıyaslanmaz çok yanlış. Aradaki gürültü ve fan devri farkına bakacaksın.
280MM olanı daha mantıklı aslına bakılırsa.Kasada olan 280mm ile bakışıyoruz şuan alıp değiştirsem mi acaba
280mm ile çok yakın değerleri.280MM olanı daha mantıklı aslına bakılırsa.
İkisinin statik basıncı da kötü abi ya radyatör için en az 3 mm-H2O gerek bence Arctic sessizliğe odaklanmış burada biraz. Birde bu Arctic pompa bozulmasından dolayı almak istemiyorum.Ayrıca aklınızda bulunsun ARGB olan modelin performansı biraz daha düşük
O bilgi kısmen yanlış. Arctic'in radyatörü daha kalın, daha kalın olduğu için petek aralıkları daha geniş. Daha düşük basınçla aynı işi görüyor yani.2 sinin statik basıncı da kötü abi ya radyatör için en az 3 mm-H2O gerek bence arctic sessizliğe odaklanmış burada biraz.