Neler Yeni

Arctic Liquid Freezer II 420 Bedavaa 2.923 TL🔥🔥🔥

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Bedavadan daha uygun olum fiyata bak

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
MURAT GÜLLÜ
Haklısın , bedava ama kaç kişinin kasası 420mm destekliyor o muamma.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Mehmetcan İvrendi
Alacak Arkadaşlar varsa Çok iyi Fiyat şun en ucuz 3.600TL yani gayet iyi Bir soğutucu Zaten Alın geçin

Not: Bedava Yazınca bir an
Arctic Liquid Freezer III 420 Sandım Tadından yenmezdi resmen meğersem II ama buda gayet iyi

Bünyamina

80+ Platinum
Şöyle bir kasaya ihtiyacınız olacak. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Serkan karakaya

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Volkan
360 olanı bu fiyattan almıştım, gerçekten iyi fiyat ama siteye güveniyorsanız alın ben adını daha önce duymadım.

smtyrdm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Samet Yardım
Alacak Arkadaşlar varsa Çok iyi Fiyat şun en ucuz 3.600TL yani gayet iyi Bir soğutucu Zaten Alın geçin

Not: Bedava Yazınca bir an
Arctic Liquid Freezer III 420 Sandım Tadından yenmezdi resmen meğersem II ama buda gayet iyi
Öyle olsa ben de elimdekini satıp 3. versiyona geçerim :D Kasa konusunda haklısınız ama bunun için alınacak olan kasalar mükemmel evladiyelik bir yatırım gibi oluyor. CH780 kullanıyorum taş gibi kocaman bi kasa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

360 olanı bu fiyattan almıştım, gerçekten iyi fiyat ama siteye güveniyorsanız alın ben adını daha önce duymadım.
Ben kendilerinden sürekli alışveriş yaparım. Özellikle sıvı soğutma ve termal macunlarımın tamamını ordan aldım. Hiç sorun yaşamadım.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Volkan
Öyle olsa ben de elimdekini satıp 3. versiyona geçerim :D Kasa konusunda haklısınız ama bunun için alınacak olan kasalar mükemmel evladiyelik bir yatırım gibi oluyor. CH780 kullanıyorum taş gibi kocaman bi kasa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kendilerinden sürekli alışveriş yaparım. Özellikle sıvı soğutma ve termal macunlarımın tamamını ordan aldım. Hiç sorun yaşamadım.
Doğrudur dediğim gibi daha önce bilgin varsa ve güveniyorsanız almanız en mantıklısı olur. Soğutucu çok iyi benim de kasaya sığmadı ön tarafa taktım 55 i geçmiyor en ağır oyunlarda bile.

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Rick Baba
Şöyle bir kasaya ihtiyacınız olacak. :D

Vatana göre bu abimiz destekliyormuş

ruaF1912

80+ Bronze
Doğrudur dediğim gibi daha önce bilgin varsa ve güveniyorsanız almanız en mantıklısı olur. Soğutucu çok iyi benim de kasaya sığmadı ön tarafa taktım 55 i geçmiyor en ağır oyunlarda bile.
Kasanız ve islemciniz nedir ?

Top Bottom