Sen ne okuduğunu anlıyorsun ne de mantıklı düşünebiliyorsun.
1- bütün fanlar 1800-2000 RPM de ses çıkarır, fanların max rpm de sesli çalışmasına bozuk mu demişim ah benim okumayı bilmeyen kardeşim göster bakiyim nerde yazmışım bunu. Fan eğrisini ayarladığında yüksek performans almaya devam edip sessiz kullanabilirsin diyorum.
2- Jüri reklama karşılık bile en iyi performans diyememiş diyosun, yine okuma becerinden kaynaklı, ortada bi jüri yok ve 2 dalda ödül aldı, hem en iyi sıvı soğutucu ödülünü aldı hem de piyasaya uygunluk, f/p ödülünü aldı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
3- Bu ödülü kullanıcı oylamasıyla aldı, jüri yok ortada ah okuma yazma bilmeyen kardeşim benim ah..
4- Bi yere kaçtığım yok zaten herşeyin cevabını vermişim sana yukarıda, kötü yorum dolu lafına gelicek olursak geneline bakıcaksın memnuniyete bakıcaksın, bana 1 tane elektronik ürün göster hiç kötü yorum almamış hadi. Gidip en kral ürünü de alsan kusurlu, sorunlu gelme ihtimali var, arıza yapma ihtimali var sen bunu bile idrak edemiyosun kapasite bu kadar demek ki
5- 9070xt öneren bile var diyosun, oscar örneği veriyosun, günlük hayatla oscarları kıyaslıyorsun çok komiksin ya.
Ekran kartı önerisi isteyen adama tabi ki bütçe bazlı öneri vericeksin, oscar vermiyosun ekran kartı önerisi veriyosun. Adam 40k ya 5070 ti alamıyosa aynı performansı daha kalitesiz şekilde almayı kabul ediyosa 30k ya 9070xt alabilir. Bu kadar basit. Daha aradaki bu farkı bile anlayamıyosun
Sana bu yüzden cevap vermek istemiyorum çünkü sığ ve mantıksız yaklaşıyorsun olaya ve boşuna vaktimi harcıyorum sana bişeyler açıklayarak o yüzden cevap yazmak istemedim anladın mı?