Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 1 tane aldım 2. ye girerim Bana hep lazım 10gr göndermenin kargosu 50 lira tutarortak girecek var mı beler
Ben 1 tane aldım 2. ye girerim Bana hep lazım 10gr göndermenin kargosu 50 lira tutarortak girecek var mı beler
Hocam bilgisayarı 1 sene önce aldım. Itopya topladı. Galiba fandaki termal macunu kullanmışlar. Bunu alıp içerisindeki termal macunu değiştirmeye gerek var mı ?Benim gibi sürekli macun kullanan arkadaşlar için birebir 20 gr uzun süre yeter. Normal kullanıcılar için ömürlük
hem benim laptop hemde arkadaşınkini yenileyecez 2 de masaüstü var kuzen le benim. arkadaşınkini kesin yenilemem lazım 2 yıldır göndermedi servise pc olmadan duramam dedi20 gram ile bi 100 tane laptop yenilersin bu arada
Bana kalırsa ben 6 ayda bir değiştiriyorum neredeyse takıntılıyım o konularda.Hocam bilgisayarı 1 sene önce aldım. Itopya topladı. Galiba fandaki termal macunu kullanmışlar. Bunu alıp içerisindeki termal macunu değiştirmeye gerek var mı ?
Ne verim abime1 kilosu bile satılıyormuş yahu
Arctic MX-4 1 KG Yüksek Performanslı Termal Macun (AR-ACTCP00072A) https://www.amazon.com.tr/dp/B09BDD6L3Z