Yani hangisini öneriyorsunuz? @TaarruZKeçisi
Mx-4 2019 edition olanını öneririm.Yani hangisini öneriyorsunuz? @TaarruZKeçisi
İyi işteaga iyi hoşta gene hortlamış
Ellerine sağlık bende MX-4 kullanıyorum.Merhaba arkadaşlar,
Arctic MX-4 2019 Edition Yüksek Performanslı Termal Macun ile ilgili deneyimlerimi size sunmak istiyorum. Aynı zamanda Cooler Master HTK-002 adlı termal macun ile de performans karşılaştırması yaptım.
Tüm teferruatlar fotoğraflarda mevcuttur. Sorunuz varsa bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışacağım.
DA Forumu için çorbada bizimde tuzumuz olsun
Yaptığım tüm testler bana ait, herhangi bir kaynaktan alıntı değildir !!!
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim, bende hâla kullanıyorum. Parasını hak ediyorEllerine sağlık bende MX-4 kullanıyorum.
Merhaba bende konuyu hortlatmak isterimTeşekkür ederim, bende hâla kullanıyorum. Parasını hak ediyor![]()
Aga mağaradan çıkarttın beni eyvallahMerhaba bende konuyu hortlatmak isterim
MX4 2019 edition ile 2020 arasında bir fark var mıdır ?
Yani bu iki paket arasında fark var mıdır ?
![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B)
<style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%www.teknobiyotik.com
Arctic Mx-4 2019 Edition 4g Termal Macun Mx4edition Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Arctic Mx-4 2019 Edition 4g Termal Macun Mx4edition yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com