arctic mx-4 8gr termal macun sahtemi

bu linkteki termal macunu aldım bugün geldi sahtemi emin olamadım şuan hiç kullanmadım eğer sahteyse iade edecem sizce sahtemiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
arctice mail atın, karekod varsa okutun. piyasada sahteleri de var.

bu şekilde fotoğraflar baya var ondan dedim
1622026027360.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nerden atabilirim

bu linkteki termal macunu aldım bugün geldi sahtemi emin olamadım şuan hiç kullanmadım eğer sahteyse iade edecem sizce sahtemiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bro 2 gün önce tekobiyotikden 79 a aldım 4 gr bendeki sahte değildi ve ucu mavi birde kenarında qr var okut bi istersen sahte olduğunu ordan anlayabailirsin bana sorarsan sahte gibi ben 4 gr mı 80 e aldım ve ucu mavi benim bildiğim siyah olmuyordu

bro 2 gün önce tekobiyotikden 79 a aldım 4 gr bendeki sahte değildi ve ucu mavi birde kenarında qr var okut bi istersen sahte olduğunu ordan anlayabailirsin bana sorarsan sahte gibi ben 4 gr mı 80 e aldım ve ucu mavi benim bildiğim siyah olmuyordu
o kodu okutunca arctic in sitesine atıyor

şırıngada yazı olması normalmi
20210526_131911.jpg

Son düzenleme:
Teknobiyotikten almanızı öneririm. Oradan sahte gelmez.
Sahte o zaman o macun. Orijinallerde genelde QR kod oluyor ki günümüzde çok popüler olan bir macun bu. O denli eski bir kutusunun Türkiye'ye kadar gelmiş olması biraz saçmalık bana göre.
cevaplarınız için teşekkürler bugün birden fazla bilgisayarcıya gittim emin olmak için hepsi orjinal dediler

neden çakma olsun ki.
edit: hepsiburadaya baktım orada ucu mavi siyah olursa çakma mı bilmiyorum.
Evet sahte. Arkasında olan, bastırdığınız şırınganın rengi mavi normalde.
Bu videoya bak. Paketin arkasındaki kod ile Arctic'e mail at.
ben 4gr aldım n11 den, çakma.
teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,613
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61
Geri