Amazonda satıcı farklı ama fiyat 100 lira aşağı piyasanın.
evet önünde engel olduğunda daha iyi çalışıyor galiba ben psu için kullanıyorum bunuBu basınç fanı kasa fanı değil. Radyatör işlemci soğutmak için kullanılır.
Yani egzoz fanı olarak kullanılmaz mı bu?Bu basınç fanı kasa fanı değil. Radyatör işlemci soğutmak için kullanılır.
kullanılır ama f12 ile kıyaslamasına bir bakın hangisi daha uygunYani egzoz fanı olarak kullanılmaz mı bu?
Kullanırsın da radyatöre veya hava sogutucuya taksan daha iyi işlevi o ama bu fiyata kasa fanı da olur radyatör fanı da olurYani egzoz fanı olarak kullanılmaz mı bu?
Bu fan kasa fanı olarak f12 yerine tercih edilebilir hava akışları benzer hele egzoz olarak kullanılacaksa zaten daha iyi bile olabilir.kullanılır ama f12 ile kıyaslamasına bir bakın hangisi daha uygun
1 tane aldım. NZXT 510 kullanıyorum. Egzoz fanı olarak kullanmayı düşünüyorum. Kendi fanını beğenmedim kasanın içi çok sıcak hala atamadığını düşünüyorum ki sıcaklıklarımda belli ediyor kendini. Her parça neredeyse sıcak çalışıyor.Kullanırsın da radyatöre veya hava sogutucuya taksan daha iyi işlevi o ama bu fiyata kasa fanı da olur radyatör fanı da olur
Hızını arttırın?1 tane aldım. NZXT 510 kullanıyorum. Egzoz fanı olarak kullanmayı düşünüyorum. Kendi fanını beğenmedim kasanın içi çok sıcak hala atamadığını düşünüyorum ki sıcaklıklarımda belli ediyor kendini. Her parça neredeyse sıcak çalışıyor.
Turbo modda %100 pwm haliyle böyle. Kasamın yapısı gereği radyatör ön kısımda bununda çok etkisi var sanırım.Hızını arttırın?